reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

juz dzis sie powstrzymywalam zeby o tym tescie "po czasie" nie powiedziec bo cos wylazlo...Pewnie bedzie tak ze jak wyjdzie to on dowie sie tego samego dnia i to bez prezentow...No ale nie to najwazniejsze.
mmm ja na wakacje za 2 tyg jade wiec jesli teraz wyjdzie to w zyciu tyle nie wytrzymam!
tez bym nie wytrzymala 2 tygodni:rofl2:

reklama
zielona to poczekaj az krwawienie minie.podobno w cyklu bezowulacyjnym nie trwa dlugo i moze wtedy?bylabys pewna kiedy byla!
ide szukac nospy.nawet nie wiem czy mam ale gdzies mi kiedys w oko wpadla.nigdy jej nie biore ale przed wyjazdem z pl mama mi upchala w razie czego:)

i ja tak czuję ,że od razu wypaplam :-) gdybym miała np czekać aż wróci z pracy to bym chyba trupem padła z niecierpliwości:-) a gdzie śmigasz na wakacje,że nie bardzo będziecie się mogli starać? ja byłam na tydzien u rodziców, a moj u swoich bo remont robił i tu jest dopiero problem jak sie starać jak teściowie obok albo moi rodzice;-)

i ja tak czuję ,że od razu wypaplam :-) gdybym miała np czekać aż wróci z pracy to bym chyba trupem padła z niecierpliwości:-) a gdzie śmigasz na wakacje,że nie bardzo będziecie się mogli starać? ja byłam na tydzien u rodziców, a moj u swoich bo remont robił i tu jest dopiero problem jak sie starać jak teściowie obok albo moi rodzice;-)
mysle ze ten powrot z pracy bym wytrzymala.
No wlasnie jade do rodzicow a tam trudne warunki by sie starac...sciany jak z papieru itd

mysle ze ten powrot z pracy bym wytrzymala.
No wlasnie jade do rodzicow a tam trudne warunki by sie starac...sciany jak z papieru itd

dokładnie skąd ja to znam:-) ale kto powiedział że trzeba starać się w domu? można na łonie natury heh a nóż się wyluzujecie i się wtedy uda:-) chyba sama spróbuje męza do jakiegoś seksparku zaciągnąć:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry