reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a macie jakieś przeczucia?? ja w pierwszych 2 cyklach mialam przeczucie ze sie udalo, a teraz odwrotnie
Wiecie co?3 razy juz sie nie udalo i ogolnie naprawde optymistka nie jestem a teraz od wczoraj chyba mam przeczucie ze moze jednak sie udalo...Az sie boje to mowic bo po takim mysleniu rozczarowanie wieksze i zazwyczaj jak sie spodziewam czegos to nie wychodzi ale po cichu tak po prostu mysle.z drugiej uwazam to za szalenstwo:ja i dwie kreski??!!No ale to takie dziwne przeczucie od tych wlasnie chyba dwoch dni i nie opuszcza mnie nawet jak testy nie wychodza.
mmm to moze wlasnie teraz sie udalo!moze cie akurat to twoje przeczucie myli?

reklama
Wiecie co?3 razy juz sie nie udalo i ogolnie naprawde optymistka nie jestem a teraz od wczoraj chyba mam przeczucie ze moze jednak sie udalo...Az sie boje to mowic bo po takim mysleniu rozczarowanie wieksze i zazwyczaj jak sie spodziewam czegos to nie wychodzi ale po cichu tak po prostu mysle.z drugiej uwazam to za szalenstwo:ja i dwie kreski??!!No ale to takie dziwne przeczucie od tych wlasnie chyba dwoch dni i nie opuszcza mnie nawet jak testy nie wychodza.
mmm to moze wlasnie teraz sie udalo!moze cie akurat to twoje przeczucie myli?
nie sądzę, temp mi spadła i jakoś oogólnie jestem nastawiona na nie

nie sądzę, temp mi spadła i jakoś oogólnie jestem nastawiona na nie
trzymam kciuki i za siebie i za was.chce z wami nowy watek zalozyc!
wiesz ja w ubieglym mc idealna niemal temperature mialam.po owulacji caly czas powyzej 36,8.jeszcze niemal przed sama @ 37 i nic! Teraz mam taka skaczaca (zreszta spojrz na wykres) i mnie to nie martwi.tzn nie chce by spadla ale wiem ze wysoka tez niczego nie gwarantuje.Moze to przez to ze sie naaogladalam wykresow na ff a tam co osoba to wykres

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry