K
Kinga85
Gość
:-):-):-);-)Dobra kobitki,ja uciekam. ;-) Proszę o wieczorne kciuki! ;-)![]()
Miłego dzionka!
szalej maleńka szalej Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-):-):-);-)Dobra kobitki,ja uciekam. ;-) Proszę o wieczorne kciuki! ;-)![]()
Miłego dzionka!
szalej maleńka szalej Marti trzymaj sie i zdrowiej szybko.
ja tez tak z doskoku, nie cierpie chorowacale taka jestem slaba ze nawet przy kompie dlugo nie posiedze:-(
zdrówka koleżanko zdrówka!no a ja umieram od 4 rano... nie wiem czy coś mi zaszkodziło czy jak , dobrze że miałam w domu stoperan;-)

jagódko nie rób testu!Dziewczynki pomóżcie mi przekonac mnie to tego abym nie robiła testu dopóki nie minie cały cykl....28 dni...?please....
;-)ty się kuruj moja droganoukie
no przyda się przyda;-) a ja na dodatek jeszcze na antybiotyku.. ech się porobiło :-)
no nic lecę do tego banku, stoperan do torebki i jazda!
miłego dnia laski !
a ty nie rób testu lepiej zobaczyć II grube krechy niż I i się zamartwiać i zastanawiac czy nie zawcześnie zrobiłam testDziewczynki pomóżcie mi przekonac mnie to tego abym nie robiła testu dopóki nie minie cały cykl....28 dni...?please....
Bo oczywiście obstawiam że Ci sie udało!!;-)
ty się kuruj moja droga
a ty nie rób testu lepiej zobaczyć II grube krechy niż I i się zamartwiać i zastanawiac czy nie zawcześnie zrobiłam test
Czyli nasze dzieci sa odstepstwem od chinskiego.Hope 33 U mnie wedle tego kalendarza chińskiego mój starszy syn powinien być dziewczynką![]()
Mnie oczywsicie tez ale te warkoczyki mocno ciagna;-)
Dziewczynki sa slodkie i ciesze sie, ze mam przynajmniej jedna.Ja Cie nie przekonam.Dziewczynki pomóżcie mi przekonac mnie to tego abym nie robiła testu dopóki nie minie cały cykl....28 dni...?please....
Ja Cie nie przekonam.
Kiedys bylam supercierpliwa, a ostatnio, gdybym tylko miala jakiekolwiek wrazenie, ze moze bedzie fasolka-najchetniej zrobilabym juz test gdy FF pokazalby mi owulacje (4dpo?):-):-):-)

to prawda,ja tez bym już najchętniej zrobiła test....łudzę się,że może w tym cyklu sie udało.....no zobaczymy....