jagodka1231
Fanka BB :)
Jagódko,nie rób testu narazie!!!
Powróciłam na chwilkę. ;-)

:-)
nie no tego to się nie spodziewałam!!! Agutka teraz to nie mam wyjścia i poprostu nie zrobię tego testu...przetrwam jakoś! 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jagódko,nie rób testu narazie!!!
Powróciłam na chwilkę. ;-)

:-)
nie no tego to się nie spodziewałam!!! Agutka teraz to nie mam wyjścia i poprostu nie zrobię tego testu...przetrwam jakoś! 
No ja myślę,Jagódko!![]()
![]()
Bo jak tylko się dowiem,że zatestowałaś przed spodziewaną @ (która,OCZYWIŚCIE,nie pojawi się u Ciebie przez najbliższy conajmniej rok!),to przełożę przez kolano,a później sobie w lusterku oglądniesz 2 krechy! Ale na dupsku!
![]()
;-)

dobre dobre,ale się uśmiałam!!!! Dobrze mamo...nie chce mieć dwóch kresek na dupsku.....no a ja umieram od 4 rano... nie wiem czy coś mi zaszkodziło czy jak , dobrze że miałam w domu stoperan;-)

Marti trzymaj sie i zdrowiej szybko.
ja tez tak z doskoku, nie cierpie chorowacale taka jestem slaba ze nawet przy kompie dlugo nie posiedze:-(
Dziewczynki pomóżcie mi przekonac mnie to tego abym nie robiła testu dopóki nie minie cały cykl....28 dni...?please....

a ja Cię nie przekonuję... bo ja przy Twoich objawach, zrobiłabym już test...:-);-) wiem... zaraz dostanę po nosie od agutki....![]()
;-)Noukie, a ja dopiero dzisiaj odczytałam Twoją odpowiedź na moje odchudzanie... musze schudnąć 10 kilo... minimium... w miarę rozsądnie oczywiście... przede wszystkim odstawienie póxnego jedzenia, słodyczy no i na aerobik dzisiaj już ruszam...![]()
dobre dobre,ale się uśmiałam!!!! Dobrze mamo...nie chce mieć dwóch kresek na dupsku.....
Ale jako koleżanka - czemu nie?
;-) 
a ja Cię nie przekonuję... bo ja przy Twoich objawach, zrobiłabym już test...:-);-) wiem... zaraz dostanę po nosie od agutki....![]()

Marzi...a co ty z tym odchudzaniem...?Zwariowałaś?????
Ja po pierwszej ciąży mam jeszcze jakieś 8-10 kilo więcej...i jakoś nie mogę się tego pozbyć........ale jak tu rozpocząć odchudzanie skoro chcę znowu być w ciąży?? i znowu przybiorę....ehhh
;-)Nie no,jako mama tego nie praktykuję.Ale jako koleżanka - czemu nie?
![]()
;-)
![]()
Nie mówiłam,że praktykujesz...absolutnie!
;-) 
Marzi...a co ty z tym odchudzaniem...?Zwariowałaś?????
Ja po pierwszej ciąży mam jeszcze jakieś 8-10 kilo więcej...i jakoś nie mogę się tego pozbyć........ale jak tu rozpocząć odchudzanie skoro chcę znowu być w ciąży?? i znowu przybiorę....ehhh