reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam podwieczor:blink:
masz racje w 100%. moj ez biega w pracy i fizycznie pracuje a dotego ma spalanie takie ze godzine po obiedzie juz nie ma po nim sladu heh. ale zobaczymy na razie staram sie jesc zdrowo i nie za duzo:-)
Ren dzieki za dobre słowo. kobieta jest w stanie duzo zniesc. i wlasnie dlatego to my rodzimy dzieci.
Nie ma za co, milo jest kogos wspierac ;-)
hej Dziewczyny.... :-):tak:
Rano pokazała się u mnie @... czyli kolejny cykl czas zacząć...
Miłego dzionka!!!
Wielka szkoda ze ta wredota przylazla, wogole jak one tak moga sie pojawiac jak czlowiek juz nei chce ich widziec :no:
a ja niestety poszlam przykladem kilku forumowiczek i sie rozchorowalam:wściekła/y: chyba grypa mnie wziela ehh.
zaznaczylam tempke ale chyba nie jest miarodajna bo zaklocona przez chorobe (nie wiem jak to zaznaczyc na ff).
Zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka zycze :blink:
ja też lubie seks i mogłabym codziennie ale czy to na pewno dobre... poczekam jeszcze troszkę ile sie da:-p a potem jazda i do roboty :) same przyjemności przecież:-);-)
miłego dnia!!!
Ja to czesto przezd @ mam napady duzej chetki na przytulanki to az maz zwiewa hihihi ale zgadza sie same przyjemnosci ;-)
A jak się mnie G. zapyta,co chcę dostać na urodziny,to mu normalnie odpowiem,że jakiegoś sprytnego plemnika. :zawstydzona/y: :sorry2: :-D :cool2:

Dobry pomysl to ja zapozycze pomysl i tak poprosze mojego na imieninki o taki prezencik hihihi ;-)

to Ty Jagódka aż w trójkę mierzysz?
:-D dobrze jest miec najpierw chłopca, bo to zawsze starszy brat... ja zresztą tez miałam starszego brata...;-)
A ja odwrotnie u mnie to siorka najstarsza brat posrodku i milo by bylo jakby pierwsza coreczka byla ;-) ale wiadomo ze najwazneijsze aby bylo i bylo zdrowe :tak:
hej dziewczyny !
no a ja umieram od 4 rano... nie wiem czy coś mi zaszkodziło czy jak , dobrze że miałam w domu stoperan;-)
no ladnie jak nie chorobsko to zas cos innego Ci dokucza, trzymaj sie zdrowiutko:tak:
Jagódka, no muszę kurde schudnąć, bo tragedia jakaś...
Tylko nie przesadnie, z glowa nam chudnij zebys nam nei znikla calkiem <nonono>
A ja sie wlasnie dowiedzialam, ze moja majowka (ma chlopczyka z maja 2007 jak i ja ) stracila swoja fasolke w 6 tyg miala byc czerwcoweczka:-(:-(:-(
Tak sobie mysle, ze chyba lepiej zeby sie wcale nie udawalo niz pokochac to malenstwo tak bardzo a pozniej je stracic:-(:-(:-(
Strasznie smutne :-( ja to nei wiem co bym zrobila chyba bym umarla wewnetrznie:-( trzeba miec duzo sily zeby przetrwac takie zdarzenie. Strasznie neisparwiedliwe jest ze ten kto chce miec kochanego brzdaca to cierpi, a takie malolaty raz pojda z kims i juz ciaza :dry:
Cze dziewczyny!
Ja po zakonczonej @ powrocilam do staranek i juz sie nie moge doczekac owu!!!
I codziennie mierze tempke!!! Sukces!!!:-D
Owocnych staranek zycze;-)

Chiara witam na watku

cześć dziewczyny, jakoś mi dzisiaj smutno... tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda...
kuje mnie jajnik ten niedziałający
A mzoe to dobra oznaka?? nalepiej bylo by gin zapytac. I nei smutaj sie bo i fasolka potem bedzie smutaskiem, wiem ze latwo mowic ale trzeba zawsze myslec pozytywnie wtedy zawsze sa wieksze szanse. Napewno zostaniesz Mamuska 2010:tak:
hej dziewczyny.nie mialam wczoraj wieczorem internetu wiec juz nie wracam do tego dnia.czytanie dzisiejszego postaram sie pozniej nadrobic.zaczelam ale widze ze juz 2 kolejne nic...i @ tylko.juz mnie to doluje.kurcze ile mamy czekac.jest mi przykro bo w tym tyg juz o dwoch ciazach sie dowiedzialam z czego jedna u bliskiej osoby.jakos nie potrafie entuzjastycznie reagowac na opowiesci o usg itd....no nie potrafie.staram sie z calej sily bo tak nalezy ale w duchu chce mi sie plakac.
u mnie wczoraj odezwaly sie jajniki.nie wiem czy to dobrze czy zle.nadzieja mnie opuszcza.mam nadzieje ze to nie zwiastuje wczesniejszej @...temperatury nie mierzylam bo o wiele za wczesnie musialam wstac.
Tak to jest jak czlowiek z uteskneiniem czeka na spelnienie tego goracego pragneinia, ale trzeba dzielnie sie trzymac bo napewno juz niedlugo sie uda, musi sie udac i to jeszcze w tym roku:tak: musi byc troche sprawiedliwosci na tym swiecie. A jak wyniki badan wszystkie wyszlo dobrze?? Moze urlop pomoze, troche odpoczynku i oderwania od codziennosci.
:-(:-(:-(kurcze za 2 dni mam 43dc (ostatni dzień wystąpienia najpóźniejszej @), a korci mnie żeby zrobić jutro rano test:sorry2::sorry2::sorry2:tylko jak będzie znów lipa, bo o dzień za szybko to chyba go za okno wyrzuce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś znów padam :-(masakrycznie senna jestem:-(co z tą pogodą?:no:
No wlasnei taki okres sennej pogody :dry: a z testem lepiej poczekac nie ma co za wczesnie robic.

Jagódka trzymaj sie dzielnie i nei testuj

A u mnie nic nowego, z mierzeniem tempki juz pod gorke dzis i wczoraj mi sie nie udalo zmeirzyc ehh szkoda ze wieczorem nei mozna:-p W pracy od groma roboty jutro powtorka ale przynajmniej czas szybciej leci:sorry:

Pocieszylyscie mnie dziewczyny, ze Wasi panowie tez pala i ani mysla rzucic. Juz myslalam, ze tylko moj jest taki niereformowalny i ze mu na dziecku nie zalezy:sorry2:

Chcialam isc w przyszlym tyg do gina. Ale teraz sie zastanawiam czy isc... Bylam wiosna i nic mi wtedy ciekawego nie powiedzial. A na zadne dodatkowe badania raczej mnie nie wysle, bo powie ze za krotko sie staramy...
No bo jesli test owu wyszedl pozytywnie to znaczy ze owu byla tak? Czy na usg mozna cos wiecej zobaczyc?:confused:

:tak:Hej Dziewczyny!
Witam się z Wami z samego ranka :) :-)
Jestem już w pracy ale z bojowym nastawieniem, więc lepiej będzie aby mi nikt z pracy nie podskoczył bo zabije samym wzrokiem... Roboty mam fuuuuuuuuuuuuuul ... Zawalona jestem segregatorami .... Może to i dobrze.... szybciej minie mi dzień... i jeszcze tylko jutro i weekend :-):tak:
Nie mogę z tym wykresem na FF chciałam zmieniłam wczorajsze oznaki okresu z ligt na spotting bo nic mi wczoraj nie poleciało oprocz rannej kropli... to ff zrobił mi zamiast 1 dc na 33 dc ... dziś jeszcze nie zaznaczam jak mi leci bo na razie cisza.... ale czuje że niedługo będę miała "ulewę" ... ;-/:-(

Hej Biedroneczka... Widzę że tak jak i ja się czujesz... Może to przez tą pogodę... Trzeba na coś zwalić to złe samopoczucie :tak::-)
Oj tak pogoda srednia, choc teraz widze wyszlo u mnie troche sloneczka:tak:. Ale za to zaczyna mnie juz od rana bolec glowa.
Pocieszam sie ze jeszcze dzis i jutro do pracy i weekend. Wogole jakos nastroj ostatnio u mnie nieciekawy.

reklama
Oj tak pogoda srednia, choc teraz widze wyszlo u mnie troche sloneczka:tak:. Ale za to zaczyna mnie juz od rana bolec glowa.
Pocieszam sie ze jeszcze dzis i jutro do pracy i weekend. Wogole jakos nastroj ostatnio u mnie nieciekawy.
Ja też żyję już myślami o weekendzie :) :-):tak: Jeśli chodzi o pogodę to u mnie dziś w miarę jest ciepło... bo wczoraj było kiepsko, śnieg sypał, wiatr hulał, a do tego co chwilę słychać bylo karetkę .... brrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry