makaronka
Fanka BB :)
No ja tez jutro mam zamiar sobie kupic albo ten clear blue albo ten ktory zawsze kupowalam first response i zobaczymy, wogole pierwszy raz robilam "polski" test i to byl ten plytkowy chyba, z takim zakraplaczem i trzeba bylo kilka kropelek nakropic na okienko testowedziwnie tak jeszcze takiego testu nie robilam, chyba wole te sikane bardziej
jednak
Ja nie wiem czy to ten sam ale ja mieszkam tez za granica i u ans tez jest First Response i wyczytalam na forum ze on ma czulosc od 100 czy baaardzo niski chociaz nie jest to nigdzie napisane na opakowaniu podobno jak zaytasz farmaceutki to moga ci zdradzic ten sekret, takze lepiej odpuscic sobie no chyba z ejestes jakies 7 dni po spodziewanej @;-)
Sama niewiem, z pierwszą ciążą też tak szybko się udało i myślałam że teraz to tak łatwo nie będzie a tu taaaaakaaa niespodzianka:-).
Niech zyje SUPERplodnosc:-)
Ja tez gratuluje zafasolkowanym.Ja mialam testowac w sobote (przyznaje sie bez bicia) ale odpuscilam. Chcialam zaczekac i jakby co to zapodac sobei prezent urodzinowy. Zrobie dzis wieczorkiem i dam znac, w koncu to 32dc /28 wiec juz moge chyba nawet po poludniu co??3majcie kciuki
dziwnie tak jeszcze takiego testu nie robilam, chyba wole te sikane bardziej
Strasznie duzo... Nie miałam jeszcze takiego dużego skoku ani spadku temperatury... Zobaczymy co będzie jutro. Może to oznaka zbliżającej sie @, która powinna sie pojawić 30.07 czyli za 3 dni...
.