reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No ja tez jutro mam zamiar sobie kupic albo ten clear blue albo ten ktory zawsze kupowalam first response i zobaczymy, wogole pierwszy raz robilam "polski" test i to byl ten plytkowy chyba, z takim zakraplaczem i trzeba bylo kilka kropelek nakropic na okienko testowe:-D dziwnie tak jeszcze takiego testu nie robilam, chyba wole te sikane bardziej:-D jednak

Ja nie wiem czy to ten sam ale ja mieszkam tez za granica i u ans tez jest First Response i wyczytalam na forum ze on ma czulosc od 100 czy baaardzo niski chociaz nie jest to nigdzie napisane na opakowaniu podobno jak zaytasz farmaceutki to moga ci zdradzic ten sekret, takze lepiej odpuscic sobie no chyba z ejestes jakies 7 dni po spodziewanej @;-)

Sama niewiem:-D, z pierwszą ciążą też tak szybko się udało i myślałam że teraz to tak łatwo nie będzie a tu taaaaakaaa niespodzianka:-).

Niech zyje SUPERplodnosc:-)

Ja tez gratuluje zafasolkowanym.Ja mialam testowac w sobote (przyznaje sie bez bicia) ale odpuscilam. Chcialam zaczekac i jakby co to zapodac sobei prezent urodzinowy. Zrobie dzis wieczorkiem i dam znac, w koncu to 32dc /28 wiec juz moge chyba nawet po poludniu co??3majcie kciuki

reklama
marlenka, mazia ogromne GRATULACJE!!! Łapię fluidki:)

A ja już nie mam pojęcia co się dzieje... dziś 26 dc, 12 DPO temperatura spadła z 36,64 na 36,22:( Od rana mam mdłości ( już raz wymiotowałam) i cały czas kreci mi sie w głowie... Masakra... Nie wiem jak wytrzymam w pracy do 16...

Miłego dnia dziewczynki:)

Makaronka jasne,ze mozesz popoludniu ja robiłam dziś po 8 najpierw leciałam po test.Rób szybko bo dziś szcześliwy dzień.!!!

Wisienka może dzisiaj jest zagnieżdzenie.Trzymam kciuki aby to było to!!!

Nie mam pojęcia co to jest ale czuję się fatalnie... Już wczoraj jak kładłam sie spać to zołądek mnie bolał. Ale od rana wymiotowałam i cały czas jest mi niedobrze...Poczekamy zobaczymy... Tylko dlaczego ta temperatura tak strasznie spadła? To aż 0,42 :szok: Strasznie duzo... Nie miałam jeszcze takiego dużego skoku ani spadku temperatury... Zobaczymy co będzie jutro. Może to oznaka zbliżającej sie @, która powinna sie pojawić 30.07 czyli za 3 dni...:(

Dziewczyny GRATULACJE OGROMNIASTE:-):-):-) ciesze sie niezmiernie:-):-)
ja dzis test bede testowac ale musze poczekac gdzies do 13, bede miec przerwe wiec skocze sobie po testa, takze dam znac, oby faktycznie ten dzien sie okazal szczesliwy, chociaz ja watpie czy zaciazylam, jakos tak nie nastawiam sie za bardzo.
Makaronka chyba jednak mowimy o innych testach bo ten first response ktory ja mam na mysli, mozna robic juz od 6 dni przed @, w zeszlym cyklu mnie nie zawiodl bo robilam pierwszy test w 23 dc wiec nawet 7 dni przed @ i wyszly dwie krechy ( niestety ciaza biochemiczna ) takze planuje go dzis wykonac jestem w 27 dniu wiec jesli cos jest to chyba powinno wyjsc.

Właśnie wróciłam i już się zabieram za odpisywanie:-)

Marlenka Tobie tez gratuluje.Dziekuje Wam wszystkim.Nie moge w to uwierzyc lezy przede mna ten test a ja w to nie wierze!! MArlenka wyliczalas sobie przewidywany termin porodu??
Dzięki:-) jeszcze nie sprawdzałam terminu porodu, zaraz sobie zrobie pożądek z suwaczkami:tak:.

na wstepie witam wszystkie i normalnie szok nie było mnie 2 dni i miałam 15 stron do nadrobienia.
A teraz gratuluje dziewczyny , ciesze sie razm z wami :-).
Przysyłajcie jak nawiecej fluidków bo : oj bardzo potrzebne nam sa.:angry:
Ja mam jeszcze pare dni do testowania. Jeden już robiłam ale negatyw jak byk. Wiem że jeszcze było za wcześnie ale tak jest jak ktoś jest niecierpliwy.
Z zawasolkowanych , czy brałyscie może wiesiołka , bo chcę kupić, ale chcę sie upewnić czy warto?
A u mnie no cóż temp.od tyg. niezmienna 37,4 prawie cały cykl taką mam w wahaniach od 37 do 37,4. Brzuch boli na @ ale dziś 37,4 nie spadło ani o kreseczke wiec może jutro przylezie @.W zeszłym tyg przez 2 dni miałam taki leciuteńki brunatny śluz ,ale nie cały dzień. Ale juz nic nie ma.
Tak więc czekam sobie na @.
Dzięki:-), ja nie stosowałam wiesiołka. Gólem brzucha się nie przejmój, mnie też pobolewa co jakiś czas tak jak na @, no może nie identycznie ale podobnie;-) i od paru dni wieczorkiem odrobine mnie mdli. Więcej objawów się nie dopatrzyłam:tak:. Trzymam mocno kciuki:tak::tak:.

kurczę ja muszę zacząć ślub planować;-);-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:
No najwyższa pora rozpocząć przygotowania:tak::tak::-D;-).

Niech zyje SUPERplodnosc:-)

Ja tez gratuluje zafasolkowanym.Ja mialam testowac w sobote (przyznaje sie bez bicia) ale odpuscilam. Chcialam zaczekac i jakby co to zapodac sobei prezent urodzinowy. Zrobie dzis wieczorkiem i dam znac, w koncu to 32dc /28 wiec juz moge chyba nawet po poludniu co??3majcie kciuki
:-D:-D:-D Dzięki. myśle że możesz spokojnie zrobić testa po południu:-). Trzymam kciuki;-):tak:.

A tu dla wszystkich następna porcja fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Łapać dziewczyny.

Dziewczyny GRATULACJE OGROMNIASTE:-):-):-) ciesze sie niezmiernie:-):-)

Makaronka chyba jednak mowimy o innych testach bo ten first response ktory ja mam na mysli, mozna robic juz od 6 dni przed @, w zeszlym cyklu mnie nie zawiodl bo robilam pierwszy test w 23 dc wiec nawet 7 dni przed @ i wyszly dwie krechy ( niestety ciaza biochemiczna ) takze planuje go dzis wykonac jestem w 27 dniu wiec jesli cos jest to chyba powinno wyjsc.

No na tym tescie o ktorym mowie tez jest napisane ze na 4 dni przed spodziewana @ . no ale skoro Tobie test wyszedl to moze jakas bujda i tez sobie go dzis kupie bo najtanszy;-)

ja wpadłam tylko na chwilke....
a tu takie dobre wiadomośći :-)

Mazia, Marlenka ogromne gratulacje!!!:-):-):-)

złapałam kilka fluidków i zmykam do pracy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry