reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie chcę tak wcześnie robić testu. wolę poczekac chociaż do dnia spodziewanej @ tzn do 30.07. ole sie nie sugerować żadnymi objawami. Jeśli do 30.07. nie pojawi sie @ to zrobie test bez względu an godzinę. No chyba, ze temperatura spadnie jeszcze nizej... Narazie wyglada beznadziejnie... Mam nadzije, ze jutro rano choć troche wzrośnie albo chociaż utrzyma sie na tym samym poziomie...

reklama
no kochane, a ja wróciłam z pracy- dyżur by beznadziejny..brzuch mnie boli, jak cholera, @ się rozpętała- nie zalewa mnie, jak co miesiąc, ale jest na 100%.teraz pozostaje tempkę mierzyć i sprawdić czy spadnie, czy skoczy w górę...ale ja wam dziewczyny tych testów pozytywnych zazdroszczę....całuski:-)

dziewczyny ja we czwartek (w dzień mojej @) ) wyjeżdzam i wróce dopiero 16.08.tak więc wróce znów na nasze testowanka.:tak:.Ale jak ja bez was wytrzymam.kto mnie będzie podtrzymywał na duchu? A skad ja wezmę fluidki ciążowe?.:no:OJ NIEDOBRZE.

Wisienka... mam pytanie -wiem że może to dziwne ale nigdy nie byłam znawczynią tych temperatur... jak ona powinna się kształtować? przed owulacją miałam 36, po 36,4 i cały czas jest taka sama... jeśli chodzi o mdłości -rano też to miałam ale podejrzewam ze to przez kawę:eek: może dziś wyjątkowo mi nie weszła. Wątpię żeby to fasolinka była bo żadnych objawów z pierwszej ciąży nie mam.

Dziewczyny racie radę.Agus skoro w czwartek wyjezdzasz to rano daj jeszcze znać jak tam test.

13X13 przed owulacją powinna być niższa,potem nastepuje skok tempki do góry,i powinnas sie tak utrzymywac przed @ spada.Jesli jest sie w ciązy to utrzymuje sie wysoko.Ja jestem z tym na świeżo i mialam cały czas 36.9 37-2 raz spadało raz sie podnosiło w takich granicach tą tempke mialam.I okazało sie ,ze babelek jest:)

Jeśli chodzi o temperaturę to z tego co wiem to po owulce temperatura powinna być wyzsza aż do @. A w dniu @ lub dzień przed opada. Jeśli natomiast dojdzie do zapłodnienia to temperatura nadal utrzymuje sie wysoko. Jesli widziałaśmój wykres to tam jest taka czerwona pozioma linia. Teoretycznie jeśli temperatura nie spadnie poniżej tej lini jest szansa, ze jestem w ciąży. Ale jak to wyglada w praktyce to sama nie wiem. To jest mój pierwszy wykres. A niektóre wykresy które oglądałam na ff nie mają nic wspólnego z teorią.
Trochę namieszałam jak zwykle... Może, któras z dziewczyn lepiej Ci to wyjaśni... Ja w tłumaczeniu nie jestem anjlepsza...

reklama
:eek: Wisienko to jestesmy razem w podobnej sytuacji ja też czekam na rozwoj wyderzeń i nie wiem czy kupic juz dzis test na jutro czy zaczekac na rozwoj tempki:eek: o ile ta @ nie bedzie szybsza:wściekła/y::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry