• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja tez juz po zakupach. moze mi zapasow starczy na nastepny tydzien:)
Eijf hotel rewelacja uwielbiam takie klimaty:) jak juz kupimy wlasne 4 kąty to wlasnie w takim stylu chcialabym go miec. a poki co sie nie przejmuje za bardzo ze mam np meble nie pasujace do siebi itd.

ja z zakupami sie powstrzymuje bo sie ciagle ludze ze w ciazy bede a potem to piernik wie jaki rozmiar bede miec hehe. jedyne co to kupilam sobie kiecke na Julebor ale jeszcze jest w Pl. a wogole to wlasnie odkrylam ze bede testowac w dniu imprezy hehe ciekawe..

Co u Was kobitki!!
Ja się rozchorowałam, ale lekarz zabronił jakichkolwiek lekarstw, tylko wszytko co naturalne. :-(No i tak się staram kurować żeby fasolce nie zaszkodzić!!:-)

A co u Was ??
nie jestem w stanie nadrobić tyle stron , bo kilka dni się nie pokazywałam!!
Może są zapatrywania na jakieś nowe fasolki!!!
Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam i jak zawsze trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!:-):-)

Co u Was kobitki!!
Ja się rozchorowałam, ale lekarz zabronił jakichkolwiek lekarstw, tylko wszytko co naturalne. :-(No i tak się staram kurować żeby fasolce nie zaszkodzić!!:-)

A co u Was ??
nie jestem w stanie nadrobić tyle stron , bo kilka dni się nie pokazywałam!!
Może są zapatrywania na jakieś nowe fasolki!!!
Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam i jak zawsze trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!:-):-)

aisim zdrowka!! wiem co to znaczy chorowac w ciazy bo to przechodzilam niestety, okropnosc!! kuruj sie:blink:
a u nas nic nowego. niestety nie ma nowych fasolek:-( ale nie tracimy nadziei.

hejka

zaglądam życzyć wam miłego wieczorku :))
widziałam ten występ z mam talent, dziewczyna swietnie to robi i uważam że własnie to się nazywa miec piekny talent :tak:

OK :) To ja też nie będę pisać na czerwono :tak:

eijf - hotelik super :-)

biedroneczka1980 - występ rewelacyjny. Nie przypuszaczałam, że tak można pięknie pokazać:-p

A u mnie tak sobie. Mąż w pracy do 23:00. Byłam u rodziców pół dnia i właśnie wróciłam. @ nie ma, ale do mojego położenia się spać ma czas (bo czekam na męża).
Mykam oglądać polski Mam Talent:-):-):-)
MIŁEGO WIECZORU!!!;-)

Ale sie objadlam tymi slodkosciami:-D
Aisim zdrowka zycze
A co do zakupow to ja tez chcialam sobie fajna sukienke ostatnio kupic, ale tez ludzilam sie ze moze zafasolkowalam i zrezygnowalam z niej bo byla bardzo dopasowana, no nic trza sie nastepnym razem decydowac i tyle. Teraz chodze za jakimis fajnymi kozaczkami

dziewczyny pokazywalam wam hotel a wlasnie odkrylam ze krecony tam byl jeden odcinek "sex and the city":))Jak fajnie.bardzo lubie ten serial i wlasnie obejrzalam odcinek z 6 sezonu (let there be light) i widzialam wnetrza tego hotelu na filmie.A przed nim kolejka "trendy" ludzi do klubu ktory sie tam znajduje.I ja tam bede pomykala:)))juz nie taka trendy ale zawsze
Oooo, to ciekawe:-), to sie Ci fajnie trafiło:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry