eijf
Fanka BB :)
jedna z dziewczyn pomogla mi rozgryzc te grupe spolecznosciowa.Mozecie ja zobaczyc wchodzac na moj profil i chyba mozecie sie same zapraszac.nie wiem co wy na to.rzeczywiscie wyglada to troszke inaczej niz forum i nie wiem jak to w praktyce wyglada...bo ja w sumie jak sie do czegos przyzwyczaje to potem trudno mi sie przekonac do czegos innego ale zaleta jest to ze nikt z zewnatrz nie moze tego przeczytac.
Kazdy nastepny bezowocny cykl jest coraz bardziej dolujacy
Od kilku miesiecy mieszkam w Warszawie i zwracam sie do Was z prosba, czy któras zna i moze polecic dobrego lekarza z Wawy lub okolic? Zycze wszystkim milego dnia i owocnych staranek 
powodzenia!! a co do slow twojego meza to faktycznie dzidzia teraz nie jest najwazniejsza, musisz sie najpierw wyleczyc a potem myslec o potomstwie. wyobraz sobie co by bylo gdybys teraz zaszla w ciaze i dopiero pozniej sie dowiedziala o jakiejs chorobie? a jesli to faktycznie (nie daj Boze) cos powaznego i mogloby zagrazac dzidzi i tobie? ja mysle ze Ktos na górze czuwa nad wami i to wszystko to czesc jakiegos planu. wierze ze bedzie dobrze!!!