jagodka1231
Fanka BB :)
jagodko nie wiem czy pisałam ale przykro mi ze sie nie udało tulam :-(
Dziękuję za wsparcie!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jagodko nie wiem czy pisałam ale przykro mi ze sie nie udało tulam :-(

ja leżałam u gina na samolocie i gadłam do niego, że kurcze już mi ta grzybica minęła i dalej się możemy starać... A gin starać? Tu już jest chyba ciąża.... I kazał mi zaczekać do @ i jak nie przyjdzie to przyjść... 22 lutego na dwa dni przed @ nie wytrzymałam i zrobiłam test = ii :-) szczęka mi opadła i u gina i jak test zobaczyłam mimo półrocznych starań... Przez infekcję się wogóle nie spodziewałam i dałam sobie na luz, a okazało się że to nie infekcja tylko zmiany zw z ciążą!

no też byłam w szoku.. u gina to nawet zareagowałam impulsywnie, mówie mu: Co mi pan gadasz... ja już pół roku sie staram i nic.. i jeszcze ta grzybica.. On spokojnie powiedział, żeby czekać na @... Później jak poszłam po testowanku wytłumaczył mi, że czasem tak organizm reaguje na ciążę że się środowisko zmienia w pochwie.. Najlepsze było to, że ja w czasie tej grzybicy przewidywałam swój szczyt... najwidoczniej Ovu była wcześniej - fajne takie pomyłki są![]()
To prawda Marzi.....ale spokojnie i ty bedziesz w ciąży!!!!!!!!! I jeszcze bedziesz narzekac na różne rzeczy!!!!!Trzymam kciuki za twoja fasolkę!!!
hehehe oczywiście ;-):-) No u ciebie już po owu więc teraz to czekanie co...![]()

ja leżałam u gina na samolocie i gadłam do niego, że kurcze już mi ta grzybica minęła i dalej się możemy starać... a gin STARAĆ? tu już jest chyba ciąża.... i kazał mi zaczekać do @ i jak nie przyjdzie to przyjść... 22 lutego na dwa dni przed @ nie wytrzymałam i zrobiłam test = II :-) szczęka mi opadła i u gina i jak test zobaczyłam mimo półrocznych starań... przez infekcję się wogóle nie spodziewałam i dałam sobie na luz, a okazało się że to nie infekcja tylko zmiany zw z ciążą!