reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Eijf za Ciebie też kcuiku trzymam.Objawy masz takie jak ja.Bądz dobrej mysli.Nie wyobrażam sobie watku kwietniowego bez Ciebie i reszty dziewczyn.!! Eijf ja sadzę,ze to plamienie to byla inplantacja.Tempke tez masz wysoko.A jak szyjka sprobbuj zbadać.

reklama
własnie sobie uświdomiłam, że ja już się do kwietnióweczek nie załapię...pożądną @ dostałam dzisiaj, cykl drug z rzędu po 30 dni, więć ewentualny termin porodu przy ewentualnym zaciążeniu w tym m-cu to 5 maj....al mi się płakać chc:-(:-(:-(:-(e, ja nie nie chcę się z wami rozstawać!!!!!!!!!!!!!
zielona pamietaj ze jeszcze nie jestes sama.po prostu bylas jedna z pierwszych ktore wiedzialy ze sie nie udalo.ja znow bede plakac jak nic z tego ale dolacze do twojego grona.tak czy tak powymieniamy sie z co bardziej zaprzyjaznionymi profilami na nk.mam nadzieje ze jeszcze sie tam naoogladamy zdjec maluchow

Eijf daj jedną noge na krzesło wanne itp,i włóź palec wskacujący np,jesli włożysz cały i i ledwo bedziesz dosiegac to znaczy ,że szyjka wysoko.W dotyku powinna przypominać nos badz wargi.W ciązy jest wysoko i przypomina w dotyku nos.Nisko jest gdy włozysz pol palca i juz ją czujesz.Sluz w srodku mam białawy wodnisty.

Eijf za Ciebie też kcuiku trzymam.Objawy masz takie jak ja.Bądz dobrej mysli.Nie wyobrażam sobie watku kwietniowego bez Ciebie i reszty dziewczyn.!! Eijf ja sadzę,ze to plamienie to byla inplantacja.Tempke tez masz wysoko.A jak szyjka sprobbuj zbadać.
pociesza mnie to co piszesz o piersiach.naczytalam sie przewaznie ze nabrzmiale i strasznie bolesne.ja takich nie mam.bola tylko jak je dotkne...

zielona!!!! przeciez sie nie rostajemy i niewazne czy urodzimy w maju czy pozniej, wazne ze jesteśmy w tym wątku!chyba zadna z nas sie stad nie wyprowadzi? a mam nadzieje ze tym razem sie uda!ja juz powoli trace nadzieje, wlasciwie ten cykl bedzie ostatni "na luzie" bo pod koniec miesiaca maż wyjezdza do pracy i bedziemy sie widziec raz w tygodniu, wiec szanse maleją:-(

Dziewczyny jesteście kochane ... prawie się poryczałam jak mi tak odpisujecie... a właściwie to nie prawie... cały cykl byłam spokojna a teraz coraz bardziej napięcie rośnie, czuję, że na dniach się wszystko wyjaśni i tak bym chciała żeby się udało.., tym bardziej, że te objawy takie inne, jak nigdy... WIELKIE DZIĘKI za wsparcie i oczywiście łapię fluidki :tak:

Eijf juz napisalam:) zobacz sobie 2 posty wyzej nad Twoja wypowiedzią.

Moje piersi bolaly mnie 1 dzień .3 dni przed spodziewaną.W zeszłym cyklu byly nabrzmiałe i urosły o rozmiar ah i ten ból, i co w ciąży nie byłam.

reklama
dziewczyny ktorym sie udało STRASZNIE WAM GRATULUJE az mi łzy poleciały tak wspaniala wiadomosci u mnie @ sie konczy takze bede potrzynac starania ale juz napewno nie bede kwitnióweczka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry