Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zielona pamietaj ze jeszcze nie jestes sama.po prostu bylas jedna z pierwszych ktore wiedzialy ze sie nie udalo.ja znow bede plakac jak nic z tego ale dolacze do twojego grona.tak czy tak powymieniamy sie z co bardziej zaprzyjaznionymi profilami na nk.mam nadzieje ze jeszcze sie tam naoogladamy zdjec maluchowwłasnie sobie uświdomiłam, że ja już się do kwietnióweczek nie załapię...pożądną @ dostałam dzisiaj, cykl drug z rzędu po 30 dni, więć ewentualny termin porodu przy ewentualnym zaciążeniu w tym m-cu to 5 maj....al mi się płakać chc:--
-
-(e, ja nie nie chcę się z wami rozstawać!!!!!!!!!!!!!
pociesza mnie to co piszesz o piersiach.naczytalam sie przewaznie ze nabrzmiale i strasznie bolesne.ja takich nie mam.bola tylko jak je dotkne...Eijf za Ciebie też kcuiku trzymam.Objawy masz takie jak ja.Bądz dobrej mysli.Nie wyobrażam sobie watku kwietniowego bez Ciebie i reszty dziewczyn.!! Eijf ja sadzę,ze to plamienie to byla inplantacja.Tempke tez masz wysoko.A jak szyjka sprobbuj zbadać.