reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eijf wszystko idzie dobrze ,jesteśmy na dobrej drodze.Miewasz tez czasem takie dziwne nudności od zapachów.(ja musiałam zapachy z kontaktów wyjąć). Idę popróbowac z moja szyjką.:eek:
mnie w ogole mdli ale mysle ze to moze byc ze stresu bo tak czasem mam.z szyjka nic mi nie wychodzi.wkladam tego palca i nie wiem na co mam zwracac uwage.jakas lewa jestem:((

reklama
Nie czujesz tam na wprost takiego wzgórka?? nie bo pokach tylko centralnie na wprost.Jesli włożysz palec to wkladasz tak daleko aż czujesz.Bo dalej juz sie nie da.

dla mnie ta szyjka to jakaś czarna magia. Niby człowiek w miare inteligentny a tu ni chusteczi nie jarzy:eek::eek::eek:.A na dodatek u nas w aptekach tylko czułośc testów 25 ,no chyba mnie cholera weźmie co za ciemnogród:wściekła/y:.
JA NIE CHCĘ @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry:

a ja rycze.psychicznie zle sie czuje i mdli mnie.chyba zwariuje.
eijf ja też mam doła, wykańcza mnie ten ból, a właściwie ćmienie - jeśli to fasolka to wszystko chętnie zniosę, ale jeśli to oznaka @ to już mam dosyć :-( właściwie ja się nie czuję jak przed @ ale jak w trakcie @ - bo boli i leciuteńko mdli a tak mam zawsze w trakcie @. niech mnie ktoś przytuli :-(

ja też cię słoneczko kochane przytulam.:-)
Będzie dobrze. ja te bóle o których piszesz miałam przez ostatnie dni teraz mam trochę jak pod koniec @. Niby boli a potem na długo przestaje.
Może to na fasolinke nas boli. :baffled::sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry