reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mmm, aguś dziękuję kochane... może to faktycznie na fasolkę, chociaż mi łatwiej uwierzyć, że u kogoś na fasolkę, jeśli chodzi o mnie to jestem taka sceptyczna, chyab boję się zawodu ( a może zapeszyć?)...
mazia nie chcę robić za wcześnie, bo boję się że może wyjść II a potem dostanę @ i będzie płacz... poza tym obiecałam sobie, że zrobię test jak już przejdą wszystkie moje terminy @, a ostatni jest 29, więc chcę wytrzymać do czwartku...
trochę mnie martwią te moje tempki, niby wykres ładny ale są niskie, nawet do 36,8 nie dochodzą... Wiem, że co dziewczyna to wykres ale wolałabym, żeby wysokie akieś były a nie takie ni w pięc ni w dziewięć.

mazia ,wyczuwam coś na końcach ,ale po bokach ale nic na wprost, i to po bokach niestety jest miękkie,a nie twarde.ale wyczułam taki dziwny śluz jakby trochę "lepiący":eek: niewiem.nigdy się tam nie badałam:eek:

aguś to po bokach to chyba nie szyjka... i to jak najbardziej moze być miękkie :tak: też jak próbowałam kiedyś badać to tylko te boki czułam, może ja też teraz polecę do łazienki? :happy:

dla mnie ta szyjka to jakaś czarna magia. Niby człowiek w miare inteligentny a tu ni chusteczi nie jarzy:eek::eek::eek:.A na dodatek u nas w aptekach tylko czułośc testów 25 ,no chyba mnie cholera weźmie co za ciemnogród:wściekła/y:.
JA NIE CHCĘ @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry:
Dla mnie tez magia.dzieki mazia za starania ale chyba sobie odpuszcze i poczekam.zreszta jaki mam wybor?fortune wydalam na testy,a dzis mnie jeszcze aptekarka i lekarz wkorzyl.Tego mi akurat brakuje z pl.mam tam swoja ginekolog,wystarczy ze zadzwonie i niemal od razu przyjsc moge.ja tez juz nie chce @.ile mam czekac sie pytam?jak ja wytrzymam te dwa dni??
jeszcze dzis wieczorem sprawdze temperature bo w ubieglym cyklu wlasnie wieczorem mi spadla co oznaczalo ze @ nadchodzi.

to po bokach pewnie pęcherz:) Szyjka jest na wprost .Na pewno nie po bokach.

Eijf juz niedługo.

Emilchen masz rację ja robiłam o wiele później od Ciebie.:)))

Ostatnia edycja:
wczoraj jeszcze taka optymistyczna bylam.teraz juz wydaje mi sie ze znowu nie wyszlo a te bole jak zawsze zwiastuja po prostu @ i nie mowie tego by sie zalic.historia lubi sie powtarzac.skoro trzy razy juz nie wyszlo...cholerne testy nie chca nic pokazac

mazia no to ja tam chyba nic nie mam,ale ja mam małe ręce (może faktycznie poczekam na mężusia).Ale to po bokach to nie po bokach palca ,tylko jak poruszałam końcówką palca na boki to było miękko? Boże jakie to zagmatwane.
Ale dzięki za wskazówki. żebym chociaż miała czulszy test.:wściekła/y:
Ale czuje że jutro przylezie @.Biorę kompa na wczasy bo bez was to chyba nie dam rady.(tymbardziej że mąż bedzie przez parę dni potem wraca do domu , a potem po mnie przyjedzie, bo nie ma tyle urlopu):zawstydzona/y:

reklama
eijf u mnie ta tempka wieczorna to ściema, już pisałam, że raz mi spadła dość mocno a rano była taka sama jak wtedy, kiedy wieczorem była powyżej 37.
W ogóle mam takie niskie tempki buuu... nawet w dzień. 38 to dla mnie abstrakcja. Ja nawet rzadko mam 37. wczoraj był wyjątek i miałam po południu 37,3 i to był mój max, a jak zmierzyłam 10 minut później to było tylko 37...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry