reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny jesteście kochane ... prawie się poryczałam jak mi tak odpisujecie... a właściwie to nie prawie... cały cykl byłam spokojna a teraz coraz bardziej napięcie rośnie, czuję, że na dniach się wszystko wyjaśni i tak bym chciała żeby się udało.., tym bardziej, że te objawy takie inne, jak nigdy... WIELKIE DZIĘKI za wsparcie i oczywiście łapię fluidki :tak:
dziewdzyny nie ważne kiedy zafasolkujemy, ważne żeby do tego doszło ;) i ważne jest takie wsparcie jak na tym forum

reklama
Eijf juz napisalam:) zobacz sobie 2 posty wyzej nad Twoja wypowiedzią.

Moje piersi bolaly mnie 1 dzień .3 dni przed spodziewaną.W zeszłym cyklu byly nabrzmiałe i urosły o rozmiar ah i ten ból, i co w ciąży nie byłam.
wiem wiem ze napisalas.szkoda tylko ze kompletnie sie na tym nie znam.nie wiem co mam czuc.No wlozylam(matko dziewczyny co my tu wypisujemy) i nie wiem kurcze co mam czuc.niby wlozylam palca i nie napotykam na przeszkody,nic twardego w kazdym razie.pewnie w ogole zle to robie i nie wiem na co zwracac uwage.
najbardziej chcialbym pobrac krew bo zwariuje od tego czekania!

eijf wszystko idzie dobrze ,jesteśmy na dobrej drodze.Miewasz tez czasem takie dziwne nudności od zapachów.(ja musiałam zapachy z kontaktów wyjąć). Idę popróbowac z moja szyjką.:eek:

Aguś trzymam kciuki!!!

Krewetka jak Ci sie @ skonczy.Gdzies tak 5 dzień cyklu.Ale mozesz wczesniej.Mierzysz o tej samej porze miedzy 4 a 10.W tym samym miejscu.Przez ok 5-7 min .Jesli masz rteciowy.

reklama
a ja rycze.psychicznie zle sie czuje i mdli mnie.chyba zwariuje.placze bo sie wkorzylam.postanowilam zadzwonic do lekarza by spytac czy moge po protsu badanie krwi zrobic (moja znajoma tu robila wiec wiem ze robia) a ona mnie szybko zbyl i mowi zadzwon jutro rano,nie nie zadzwon jutro rano.i przykro mi sie zrobilo bo co mi z jutra rana!Ja sie wykanczam czekajac i taki glupi zwyczaj tu maja ze rano tylko dzwonic mozna zeby sie umawiac a tak to zbywaja.nienawidze tych lekarzy.zanim sie cos zalatwi to wieki mijaja.W Pl przynajmniej prywatnie moge w kazdej chwili niemal pojsc.zawsze sie da!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry