• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Sylwia spowodowałaś ciszę na forum, bo wszystkie podziwiamy Twoją galerię... ja mam dodatkowo miliard pytań o stronę techniczną i wogóle.... ale to temat na oddzielny wątek ;-);-);-)

opowiedz lepiej jak staranka? badasz się? mierzysz temperaturkę i śledzisz dni płodne czy raczej na luzaka i co ma być to będzie?

reklama
Dziewczynki fajne jest to, ze tak się nawzajem wspieramy, a niestety nie wszędzie się z tym stykam niestety. Ale to całkiem inny temat. Sylwia trzymam kciuku za Ciebie również,.

Co do lekarza to stwierdziłam, ze tej lekarce dam się jeszcze wykazać zobaczymy co zrobi w poniedziałek. Jeżeli bedzie fatalna to chyba zapisze sie na termin juz go kliniki, zeby jak cos miec juz w niej IUI:tak:

Pajeczka pewnie, że się wspieramy i wspierać będziemy :-) aż do skutku :-)
fajnie, że nie podchodzisz emocjonalnie i zachowujesz zdrowy rozsądek. poczekaj - sprawdź a potem podejmiesz najlepszą dla siebie decyzję :tak:

Sylwia witam i życzę owocnych staranek, a zdjęcia faktycznie przepiękne. Też lubię fotografować szczególnie moje dzieciaczki ale ja nie tak profesjonalnie:-D

U mnie to jest tak, że czasem drugi cykl mam straszne bóle jajników, łącznie z powiększeniem węzłów w pachwinie, ale wszystko jest ok gdy robiłam badania, chyba taka ich natura. Obecnie w ogóle mnie nie nie bolą i piersi również nie powiększone.
pozdrawiam

opowiedz lepiej jak staranka? badasz się? mierzysz temperaturkę i śledzisz dni płodne czy raczej na luzaka i co ma być to będzie?

mierzę tempkę... pierwsze dwa cykle wydawało się że przypadkiem idealnie się wstrzeliliśmy i nic :no:
teraz staram sie podchodzić do tego na luzie, ale pewnie same wiecie jak to jest :-) jak przychodzi @ to strasznie mi smutno...

a co do zdjęć - to rzeczywiście temat-rzeka, mogę długo opowiadać - więc lepiej nie zaśmiecać wątku :)

Asia90 i Sylwia witajcie na forum i życzę owocnych staranek :tak:

marulka - trzymam kciuki żeby test był popsuty (lub za mało wrażliwy) i żeby to była fasolka ;-) @ nie ma więc jest szansa :tak:

maćku - jak masz okazję to śmigaj do gina :-)

agniesiar - ja też lubie pogłaskać brzuszek "ciężarówek" :tak:

Byłam dziś u gina i pobrał mi wymaz na cytologię (za 5 tyg. wynik- czyli przed świętami:sorry:).
Umówiłam się z nim na badania hormonalne na 27.11. czyli 20 dc (ktoś wie czemu akurat na 20 dc- lepiej wychodzą?)??? Dopiero 2 cykl ze starankami zaczynam, ale ze względu na nieregularne cykle mówił, że sprawdzimy. To ok :tak: Lepiej wiedzieć teraz niż po 6 miesiącach nieudanych prób :-)
Ja do gin chodze państwowego i jest na razie ok!
Zapalenia nie mam więc od dziś staranka :-):-):-)

reklama
Sylwio jak długo trwa twój cykl? Mój średnio 35 - 36 dni.

Ogólnie co myślicie, czy ja jestem nienormalna, że się tak przejmuję, przecież to dopiero mój 3 cykl a ja mam wrażenie, że już popadłam w obsesję, że niepotrzebnie tu piszę na forum i tyłek truję, bo dopiero to trzeci raz...... echhh

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry