SylwiaSz
Zaciekawiona BB
Sylwio jak długo trwa twój cykl? Mój średnio 35 - 36 dni.
wcześniej też około 35 dni, ale od kiedy się staramy skrócił się 28-30...
przy czym to zasługa wcześniejszej owulacji, a nie krótszej fazy lutealnej...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylwio jak długo trwa twój cykl? Mój średnio 35 - 36 dni.

Milusia, ja jestem teraz w czwartym, więc możemy przybić sobie piątkę ;-)Ogólnie co myślicie, czy ja jestem nienormalna, że się tak przejmuję, przecież to dopiero mój 3 cykl a ja mam wrażenie, że już popadłam w obsesję, że niepotrzebnie tu piszę na forum i tyłek truję, bo dopiero to trzeci raz...... echhh
nie zabezpieczamy sie prawie 2 lata, a tak na stymulacji i chodzeniu do lekarzy 14miesiecy.
I to o pierwsze dziecko.
), po której parka ujżała dwie kreski na teście. Starali się 10 lat o pierwsze dzieciątko! Także szansa jest nawet po 10 latach
Trzeba się starać i w końcu się uda i oby jak najszybciej ;-)Sylwio jak długo trwa twój cykl? Mój średnio 35 - 36 dni.
Ogólnie co myślicie, czy ja jestem nienormalna, że się tak przejmuję, przecież to dopiero mój 3 cykl a ja mam wrażenie, że już popadłam w obsesję, że niepotrzebnie tu piszę na forum i tyłek truję, bo dopiero to trzeci raz...... echhh
,ciągle gdzieś gnam, w ogóle nie mam czasu posiedzieć sobie i spokojnie z wami popisać
teraz muszę zawieźć młodego na zajęcia więc wpadnę wieczorkiem.