Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
.
i czasm pobolewa mnie podbrzusze, ale może to przed @. Grunt to zachować spokój

:-)Witam
@ nadal nie ma, ale przez zabieganie nie testowalam jeszcze. Boli mnie podbrzusze po lewej stronie, ale nie tak jak zwykle przed @. Nie wiem co myslec. Jutro postaram sie polecec do apteki po test

Kochana mnie bolalo podbrzusze szczegolnie po lewej stronie, tak jakby jajnik z ktorego mialam owu, zreszta nadal czesto pobolewa. Mnie brzuch zawsze bolal dopiero w dzien @, wiec w tym cyklu jak zaczol juz na 3 dni wczesniej to mnie to zdziwilo, choc powiem ze wyjatkowo czulam sie spokojna, jakbym wiedziala ze to to.biedroneczko czytalam troche Twoje wypowiedzi no i oczywiscie wielkie gratulacje ze Wam sie udalo zadzidziusiowac:-)mam do Ciebie prosbe moglabys napisac swoje odczucia jak jeszcze nie wiedzialas?ja mam26dc i strasznie jestem niecierpliwa choc tylko 2 dni zostaly;-)tez mnie boli podbrzusze i sie zastanawiam pomozesz???![]()

Nie piersi dopiero teraz zaczynaja mi sie nieznacznie powiekszac, jeszce nie bola ani nie ciemniej, na takim etapie jak ty nic nie czulam w piersiachcykle mam 28 dniowe a owu byla ok 16dc bo 15dc test owu pokazal 2kreske. a np cos sie dzialo z Twoimi piersiami ?bolaly jakos czy moze ciemnialy?
robilam test przedwczoraj ale negatywny wyszedl bylo chyba za wczesnie mam nadzieje ze 6 .12 Mikolaj mi przyniesie najpiekniejszy prezent 2 kreseczki :-)Dzieki za odp i zycze Ci spokojnych najwazniejszych w zyciu 9-ciu miesiecy :-)na test z moczu pewnie bylo za wczesnie, dziewczynom wychodzu ok 12dpo ja robilam dzien po terminie @troche mnie pocieszylas bo ja nawet nie wiem jak moga bolecrobilam test przedwczoraj ale negatywny wyszedl bylo chyba za wczesnie mam nadzieje ze 6 .12 Mikolaj mi przyniesie najpiekniejszy prezent 2 kreseczki :-)Dzieki za odp i zycze Ci spokojnych najwazniejszych w zyciu 9-ciu miesiecy :-)
musze wierzyc w koncu kazdej z Nas sie uda prawda???