Stefanka83
Zaangażowana w BB
No cóż... myślałam, że wszyscy mogą tu liczyc na wsparcie, ale widać tylko wybrani... trudno.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No cóż... myślałam, że wszyscy mogą tu liczyc na wsparcie, ale widać tylko wybrani... trudno.
Pozdrawiam

Moim skromnym zdaniem serducha byly w dobrym momencie. Wiec szansa pewnie jest. Dziwia mnie troszke te Twoje skoki temperatur... Jesli tempka bedzie miala tendencje do wzrostu to fasolka jak najbardziej... A w ktorym miejscumierzysz? Napisz jutro jaka bedzie!witajcie
dziewczynki mam prośbę spojrzcie prosze na moj wykres
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
przytulanko było
17,18, 20,24,25 dc
myślicie ze jak ten poziom temperatur bedzie sie utrzymyłał jeszcze na takim poziomie jest szansa na ciąże?
pozdrawiam Was cieplutko:-):-):-)
z góry dziękuje za każdą odpowiedz
) wykresy zafasolkowanych kobitek i powiem Ci, ze sa one rozne rozniste... wiec trudno gdybac.Niestety z luteina nie mialam nigdy do czynienia, wiec nie pomogeA co sadzicie o moim przypadku??:-(

Wiecie co ,dzis jak sie podcierałam zlokalizowałam sluz płodnyNiewiele ale jest!!!!A ja dzis juz 2 dzien biore luteine
I co teraz??????
i tak parę razy w cyklu...
co do luteiny to podnosi progesteron, pomaga w wystąpieniu owulki więc może i już zaczynasz dni płodne
jest ich z 7, ale nigdy nie wiadomo kiedy owu będzie
oj, coś czyję, że będą przytulanki u ciebie
;-):-) życzę zafasolkowania :-)skoki są, ale u pajki też były i zafasolkowała ;-)
wiesz co trudno powiedzieć, bo ja miałam tak, że śluz wyglądał na płodnay a po paru godzinach jakoś go ubyło...i tak parę razy w cyklu...
co do luteiny to podnosi progesteron, pomaga w wystąpieniu owulki więc może i już zaczynasz dni płodne
jest ich z 7, ale nigdy nie wiadomo kiedy owu będzie
oj, coś czyję, że będą przytulanki u ciebie
;-):-) życzę zafasolkowania :-)
Kobietki kochane!
A ja życzę jednego:
"zdrowego, szybkiego zafasolkowania"
dla każdej z Was!!!