Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ja juz nie nadrobię
. Kompletnie nie mam czas, wigilia, pierwszy i drugi dzień świąt są u mnie więc mam straszny zawrót głowy
.
36,4*. Jak już kiedys pisałam pewnie ten cykl będzie w ogóle bez owulki:-
Pewnie, że mogą wszyscy liczyć na wsparcie, tylko czasem mimo że jest tutaj nas tak dużo to nie wiemy jak zinterpretować jakiś cykl czy wykres. Wierz mi, ja np. moje wykresy (prowadziłam w zeszyciku) pokazywałam mamie cioci i siostrze ni i wszystkie tak za każdym razem już powinnaś być w ciąży i co nie ma.Lekarze to samo. Więc wierz czasem wszystko wskazuje że będzie owocny cykl i nic. Tak samo ze śluzem. Ja w dniach owu mam taki piękny śluz i dużo sexu jest i owocu naszych przytulanek nie ma. Więc to jest tak że wszystko musi trafić na ten jedyny dzień. A z tymi dniami płodnymi to wyglada tak że niby mamy 12 godzin czy dobę na zafasolkowanie- a umnie to chyba jest tylko góra do 12 godzin.:-(Także cierpliwie czekam NA TEN JEDYNY DZIEŃ.Powodzenia i pozdrawiam.No cóż... myślałam, że wszyscy mogą tu liczyc na wsparcie, ale widać tylko wybrani... trudno.
Pozdrawiam
To moze masz niedokladne pomiary? Ja tez mierze w ustach, czasami 3 razy pod rzad i za kazdym razem jest inna wartoscdziekuje za odpowiedzi
mierze w ustach
:-)
No wiec wlasnie - nie ma reguly.skoki są, ale u pajki też były i zafasolkowała ;-)

Jak to nie? Owulka jest wlasnie przy nizszej temperaturze. NIektore kobiety maja wrecz spadek tempki w czasi owulki. Dopiero po owulacji temperatura zaczyna rosnac.suzi z tym śluzemto aj też już nie daje rady. Pojawia się i znika.......
Wczoraj był, wieczorem znikł, rano tempka 36.0 a w południe śluzulitry! I to tego właśnie płodnego.....no ale przy takiej tempce owulki nie ma chyba????
![]()

Te choinke na pewno wszystcy zauwaza;-)Cześć Kobietki!
Nie wiem,czy ktoś to w ogóle przeczyta,bo ostatnio i moje posty są omijane szerokim łukiem,ale...
WESOŁYCH, SPOKOJNYCH
I ŚNIEŻNYCH ŚWIĄT
ORAZ SPEŁNIENIA WSZYSTKICH
BOŻONARODZENIOWYCH MARZEŃ!
![]()
Zuzia, Aga i Grześ