P
pysia_23
Gość
kurcze jak mnie potwornie zaczęły piersi swędzieć stanik ubranie wszystko bym zdjęła i się drapała drapała drapała 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no albo inny szybki termin ;-)
corcie juz mam a jakby teraz bylo 2 to bysmy sie cieszyli bo i tak chcemy 3 ale wolalabym teraz miec 1 zeby potem jeszcze raz moc byc w ciazy 

.Pozwól, że jako pierwsza złożę nieśmiałe życzonka spokojnych 9 miesięcy.:-)No i nie wytrzymałam do środy zrobiłam test przed chwilką i moim oczom ukazała się 1 kreska i cień cienia drugiej (zawsze lepszy cień cienia niż nic) widoczny przy białym świetle lampki rowerowej jak nic :-)
za dwa dni powtórzę test jak na razie moja intuicja dobrze mi mówi że mały lokator już wije sobie gniazdko na najbliższe 9 m-cy :-)
ale niema sie co dziwic skoro to nowosc ale ja jeden dostane od mamy w prezencie jak juz bede w ciazy to ciekawe czy sie sprawdzi to cudo 
Po cichutku Gratuluję!No i nie wytrzymałam do środy zrobiłam test przed chwilką i moim oczom ukazała się 1 kreska i cień cienia drugiej (zawsze lepszy cień cienia niż nic) widoczny przy białym świetle lampki rowerowej jak nic :-)
za dwa dni powtórzę test jak na razie moja intuicja dobrze mi mówi że mały lokator już wije sobie gniazdko na najbliższe 9 m-cy :-)