Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Narka Suzi i słodkich snów o pieluchach!!!Ja juz sie dziewczęta żegnam i do juterka!!!!!
Tylko prosze oszczedzcie mnie troszkę,bo nie było mnie kilka dni i myslałam ze nie podołam z czytaniemTyle naskrobałyscie
;-)
Buziolki !!!Trzeba nabrac wiary i siły na staranka![]()
Ja jestem juz po droznosci jajowodów i badaniach męza ale poza progesteronem nie miałam innych badań hormonów. Mój gin mówił że badania M i Drożność to podstawa bo jak u M coś nie tak to nic nie da że się staramy i jak nie ma drożnosci to tez klapa na samym wstępie wię moze tez powinns sobie to zrobicOd jakiegos poltora roku nie uwazamy, a obecny cykl to 6 z samoobserwacja i trafianiem w TE dni...
Na razie (poczatek grudnia) mialam badania hormonow (wysoka prl), hsg i monitoring. Wiec w sumie niewiele...
hsg to wlasnie droznosc jajowodow.Ja jestem juz po droznosci jajowodów i badaniach męza ale poza progesteronem nie miałam innych badań hormonów. Mój gin mówił że badania M i Drożność to podstawa bo jak u M coś nie tak to nic nie da że się staramy i jak nie ma drożnosci to tez klapa na samym wstępie wię moze tez powinns sobie to zrobic

Wiesz cos więcej o tej Prolaktyniehsg to wlasnie droznosc jajowodow.
Moj gin z kolei chce najpierw wykluczyc "moja wine". Poza tym, aby zbadac armie Malza musilibysmy zrobic wieksza eskapade, bo w naszej miejscowosci tego nie robia
Ja bym Ci ze swojej strony proponowala zbadac prolaktyne, bo jak zaczelam sie zaglebiac w temacie okazalo sie, ze bardzo duzo dziewczat ma z tym problem.
Zdaje sobie z tego sprawe, ale tak trudno sie wybrac... Poza tym faceta i tak trudno leczyc...Wiesz cos więcej o tej Prolaktynie
M dobrze jakbyście zbadali bo ja juz choć ten problem mam z głowy że wiem że z nim ok a kilka osób mi mówiło że miały problem z M

oj trzymam kciuki!!! Zauważyłyście, że okres świąteczny zdziałał cuda???? No tyle fasolek sie posypałoWitam ja na chwilkę bo muszę dzieciaki obrobić ..
wczoraj jak kładłam się spać to zaczął boleć mnie brzuch ,tak jak na @ tylko że aż miałam dreszcze ,kuło mnie w lewym jajniku ,dziś też podbrzusze pobolewa ale mniej.A nigdy nie miałam bóli przed@ dostawałam dopiero w dniu @ ,kurcze mam nadzieję że to jest to .

:-) Kurcze ale fajnie, gratuluje zafasolkowanym