reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Spoko dziewczeta! NIe zalamuje sie:tak: Wiem, w czym tkwi moj problem i mysle sobie, ze jeszcze sie wszystko nie uregulowalo.
Zla jestem tylko na siebie, ze kase na marne wydalam... :wściekła/y:Moglam jednak poczekac jeszcze troche...

Jak najbardziej trzeba sprobowac. Reczna robota ma wziecie. Ja sama kupilam sobie w zeszlym roku dziergane jajka:tak:
Sama tez ciagle jakies robotki rezne odkrywam - a to decoupage, a to witraze (na razie tylko ksiazke kupilam), czasami bizuteria, a to ozdby i kartki swiateczne.... Na swieta zrobilam mase kartek, ktore pozniej dzieiaki sprzedawaly po domach i dla szkoly zarobilam 430 zl!!! Ale bylam dumna z siebie:-D
no to jak kochane porobie kilka to wam pokaze i moze wy mi pomozecie w sprzedazy hihi znaczy sie ze moze bedziecie mieli znajomych chetnych na takie cos :tak:od przyszlego tygodnia zaczynam produkcje :tak:;-)

reklama
Wczoraj były przytulanki - @ brak,a to jakiś tam znak. :-D

:szok: to u ciebie mega znak :tak: trzymam kciukaski ;-)

Lena jak najbardziej brzuch boli jak na @, ja biegałam i gatki co chwilkę sprawdzałam.
Widzę, że niektóre z was testowanko czeka.
Agutka w końcu się uda kochana:) Oj zaciskam kciukasy:-) za was wszystkie

:-D jak zdrówko kochana?? :-)

Cze dziewczeta!
Ja dzis rano zatestowalam i niestety wynik jednokreskowy...:-(

:eek: łepek do góry :tak: albo przywitaj @ (jako, że musi być ostatnia) ;-) albo testuj za parę dni ;-)

Cześć dziewczyny :-) jestem nowa na forum. Mam nadzieję, że można dołączyć?
W połowie grudnia poroniłam moją pierwszą ciążę, a teraz znowu staramy się o dziecko Test będę robić 20 lutego (o ile dotrwam :-)). Trzymajcie kciuki!

trzymam kciukaski :tak::-)

hej kobietki co myslicie o moim pomysle z haftowankami??bedzie mialo wziecie???kiedys u mnie w miescie sprzedawalam i troche mi poszlo :tak: wiec moze przez neta tez sie uda troche sprzedac

a jakim haftem się zajmujesz?? :-p bo ja krzyżykowym (ale nigdy nie sprzedawałam) ;-)

no to jak kochane porobie kilka to wam pokaze i moze wy mi pomozecie w sprzedazy hihi znaczy sie ze moze bedziecie mieli znajomych chetnych na takie cos :tak:od przyszlego tygodnia zaczynam produkcje :tak:;-)

:-) osobiście polecam rzucić cosik na allegro :tak: a nóż chętni będą :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny nie zaciążajcie tak szybko bo nie nadąże za Wami:-D zart oczywiscie
im wiecej fasolek tym lepiej i wiecej nadziei dla nas
u mnie trwaja drobne prace remontowe i od tego silikonu łeb mi już 4 dzień pęka....:wściekła/y: śmierdzi jak cholera a na koniec sie nie zanosi:no:
Macku - pewnie za wczesnie test robilas, wytrzymaj do niedzieli, to tylko 3 dni;-)
Zabciu- masz fajny pomysl, zycze powodzenia

a ja jeszcze jutro i FERIE!!!!!:-D:rofl2:

Witam ! Jestem tu nowa . Mam juz dwunastoletnią córkę . Od listopada staramy sie o powiększenie naszej rodzinki , Mam nadzieję że można do Was dołączyć pozdrawiam serdecznie :-) .

ja tez krzyzykowy a na allegro tez chce sprobowac moze cos sie sprzeda bop to takie male bo widzialam ze obrazy to tam nieida :no:

;-) ja pamiętam, że jakiś czas obserwowałam allegro z haftami w okresie świąt: Walentynki, Wielkanoc i Boże Narodzenie :-p wtedy sprzedawali wydmuszki, kartki i walentynki - to wtedy szło :tak:

Witam ! Jestem tu nowa . Mam juz dwunastoletnią córkę . Od listopada staramy sie o powiększenie naszej rodzinki , Mam nadzieję że można do Was dołączyć pozdrawiam serdecznie :-) .

:-) witaj :-)

kurde brzuch mnie pobolewa jakbym miala dostac @ ale do terminu jeszcze 11 dni

:-) o... blisko... u mnie 10 jeszcze ;-) ale jak @ się nie pojawi to planuję testować dopiero 25.02. z dziewczynami ;-) może dołączysz się :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja znalazlam przez internet kiedys cos szukalam i tak kiedys weszlam na ta strone zalogowalam sie i tak tu jestem i tez sie ciesze ze moge z kims porozmawiac bo z moim przyszlym mezem rzadko sie widujemy bo pracuje 140 km od miejscowosci w ktorej mieszkamy i widujemy sie tylko w weekendy no i jak ma urlop albo jakies dni wolne mowie ci przerabane ale czego sie nie robi dla milosci:-)

no ja z moim męzem to mielismy 300km -tak było przez pierwsze 2 lata a potem to przeprowadziłam sie do Wawy i juz 6 lat razem a w czerwcu to roczek minie jak jestesmy małżeństwem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry