reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiem :confused::confused: bo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia... wkleje wam kilka fotek... jakos sie boje ze to wina tesciora, ze jakis bardziewny i tak wszystko pod znakiem zapytania... spac przez to juz nie moge :-(:-(

xcptc62pieyvcqmwmdgx.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (2711x1815).
x0uduff6ymcbugrvv8.jpg

wol_error.gif
8ycrzkepfakb4ibqwn.jpg

wol_error.gif
wi9zqrf338awzbj9pfof.jpg

wol_error.gif
waanpkbmabtucr548zm.jpg

reklama
Właśnie nie mam siły na te testy -czekam z dnia na dzień aż zjawi się @ bo nie wierzę że to może być fasolka. Ale to chyba chęć ze strachem tak we mnie się kotłują. No nic uciekam do pracy i życzę miłego dnia:tak:
Tobie również życzę miłego dzionka!
3mam kciuki za Ciebie - oby okazało się, że to dzidzia rozrabia Ci w brzuchu :tak:

Sandra - no na tym ostatnim zdjęciu widać cosik... Bądź dobrej myśli! Taka słabiutka krecha lepsza niż żadna! Skoro jeszcze jesteś przed @, to przecież ta kreska nie musi być bardzo mocna...
Bądź dzielna przez te dwa dni - wtedy już test powinien wyjść z mocniejszą kreseczką! :-)

sandrahaha ja też widzę drugą kreseczkę, na każdym zdjęciu :tak::-Dma prawo być jaśniutka, bo to jeszcze nie termin @ :-)
13x13 i Ewcia i mmm trzymam kciuki żeby fasolinki były!!! :tak:
Zielona przyjemnego wypoczynku! ja też wyjeżdżam, w czwartek, więc to szaleństwo owulacyjne mnie ominie, wrócę już po wszystkim :-poby nasze wakacje były owocne :happy2:
mazia, zaglądam sobie na Wasz wątek kwietniowy bo jakoś tak czuję się związana z Wami :zawstydzona/y: i byłam pełna nadziei, że znajdę tam swoje miejsce ale jednak nie, będę gdzieś w watku niżej, może w majówkach? ;-)
wszystkim życzę miłego dnia:-)

reklama
Ewcia a czuje sie bardzo dobrze.Czasami przeważnie wieczorem mnie piersi bolą poza tym czuję się jakbym w ogole nie była w ciązy:-):-)

Emilchen Majówki to już na pewno są dla CIebie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry