Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na razie sobie siedze... jak siedze to jest nawet ok i przechodzi bol... jak pochodze troche to boli... nie jet az tak zle... mialam bardziej bolesne @... wiec na razie nic nie bole... w ostatecznosci jak bedzie bardzo bardzo bolec to wezme sobie no-spe... szukalam cos na necie i w sumie prawie nikt a moze nikt z dziewczyn w uk co sa na forach nie mialy badania bety... wiec watpie ze mi tez zrobia...

A propo bóli. Jakie leki mozna używać przeciwbólowe w ciąży. Chodzi mi dokładnie o coś na uśmierzenie bólu pierśi. Dziennie zaczyna sie tak okoł 10 i męczy mnie 3 - 4 godziny. Mogę wyć i chodzić po ścianach. Nie chciałabym jednak zaszkodzić .... Co Wy bierzecie?
to prawda badania bety nie robia,kochana ale Tobie to badanie niepotrzebne masz fasolke i to widac!jak bedzie ten brzuszek Cie tak strasznie bolal to idz na emergency do szpitala wtedy Ci zrobia i nawet usg dopochwowe,w takich przypadkach robia z krwi

Moim zdaniem to na pewno fasolka.test jest czuly wiec moze jak najbardziej wyjsc nieco przed @.Dzis to pewnie bedziesz juz tylko gdybala i watpila(nie dziwnie sie ze trudno ci w to uwierzyc).jesli jutro temperatura bedzie wysoka to mysle ze nie masz juz co watpic.Moze oprocz czulego testu zrob tez "normalny" dla porownania.25mIU ktory mozna robic w dzien w ktorym miala pojawic sie @.a na razie spokojnego dnia zyczeja wiem tylko ze jesli jestem w ciazy to jutro dopiero zacznie sie 4 tydzien... wiec nawet na usg dopochwowym nic nie pokaze... jutro zrobie test dla porownania i zobaczymy...
Moim zdaniem to na pewno fasolka.test jest czuly wiec moze jak najbardziej wyjsc nieco przed @.Dzis to pewnie bedziesz juz tylko gdybala i watpila(nie dziwnie sie ze trudno ci w to uwierzyc).jesli jutro temperatura bedzie wysoka to mysle ze nie masz juz co watpic.Moze oprocz czulego testu zrob tez "normalny" dla porownania.25mIU ktory mozna robic w dzien w ktorym miala pojawic sie @.a na razie spokojnego dnia zycze