eijf
Fanka BB :)
jak ja niecierpliwie czekam na te moje krotkie bo krotkie ale wakacje!(na szczescie jesienia tez sobie zrobie).jeszcze 4 dni pracy i wolne!dzis jakas nie do zycia sie czuje ale moze dlatego ze wczoraj poszlam tak pozno spac?cos jakby z cisnieniem bo sie snulam.poza tym zaczyna mnie drapac w gardel.ja nie chce byc teraz chora!!!mam jakies pastylki.przyszlam wlasnie z zakupow bo prezenty mi dla rodzinki potrzebne.
wczoraj tak ogole starania zostaly rozpoczete ale na razie to i tak nie ma sensu bo do owu daleko;sluz gesty nic sie przez niego nie przebije.zreszta w owu tez to robilam i nic
Ciekawe co mnei czeka u lekarza.a juz cholera w 4 mc moglam byc...
mazia-komputer ze soba biore.jak gdziekolwiek zlapie internet to na pewno bede sledzila wszystko ale wiem ze nie bede juz tak zalegala jak zalegam tutaj.no ale o wazniejszych wydarzeniach gdyby i takie sie pojawily dam znac!teraz akurat do czwartku nie ma mnie caly dzien
wiec bede nadrabiala.nie martw sie.Moja kolezanka ktora niedlugo bedzie rodzic mowila ze w ogole zapomina ze jest w ciazy(tylko na poczatku wymiotowala).chyba lepiej tak niz by dokuczalo wszysto na raz.
mmm-powiedz mi dlaczego masz tak malo wiary w siebie.zupelnie bezpodstawnie bo nie dosc ze ci sie @ spoznia to jeszcze masz wysoka temperature!Dlaczego nie zaryzykujesz i nie zrobisz testu.powinien wyjsc skoro sie spoznia
wczoraj tak ogole starania zostaly rozpoczete ale na razie to i tak nie ma sensu bo do owu daleko;sluz gesty nic sie przez niego nie przebije.zreszta w owu tez to robilam i nic
mazia-komputer ze soba biore.jak gdziekolwiek zlapie internet to na pewno bede sledzila wszystko ale wiem ze nie bede juz tak zalegala jak zalegam tutaj.no ale o wazniejszych wydarzeniach gdyby i takie sie pojawily dam znac!teraz akurat do czwartku nie ma mnie caly dzien
mmm-powiedz mi dlaczego masz tak malo wiary w siebie.zupelnie bezpodstawnie bo nie dosc ze ci sie @ spoznia to jeszcze masz wysoka temperature!Dlaczego nie zaryzykujesz i nie zrobisz testu.powinien wyjsc skoro sie spoznia

nic nie bralam nic mi nie bylo, teraz zaczelam to na poczekaniu sie rozchoruje
tfu tfu oby nie
bardzo lubię swoją pracę ale wbrew pozorom jest ciężka... fizycznie się nie napracujesz ale przychodzisz do domu i nie możesz się tak do końca odciąć od tego, co usłyszysz przez cały dzień... dlatego potrzebuję urlopu, koniecznie...