reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:tak:Betusia będzie dobrze trzymam kciku aby jutro na twoim teściku pokazały się dwie kreseczki:tak::tak::tak:Najgorszę to wyczekiwanie i wierzę Ci że nie da się wyluzować ale musisz byc dobrej myśli:-):-):-):-)

reklama
wyczytałam, że

Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (> 1 mIU/ml).Jednak dopiero wynik > 5 mIU/ml oznacza ciążę.

3 tydzień ciąży: 5.8-71.2
4 tydzień ciąży: 9.5-750
5 tydzień ciąży: 217-7138

czyli powinnam miec powyzej 9.5

Tocia nic nie boj sama nie zostaniesz ja pewno malpiszona dostane pare dni w depresji malpowej i dalej zaczne pic te ziolka ale chyba zaczne od tych co mi polecila kolezanka mojej mamy- tez sprawdzony sposób : krwawnik i macierzanka kupic i wymieszac parzyć jedną łyzkę stołowa i poic 3 x dziennie i pomiesiacu juz sa efekty- chyba to zastosuje aa i wlasnie jej synowa tak zrobila i pomiesiacu picia zaszla w ciaze---- matko ja to jak tonący wszystkiego się złapać chcę;-)

jutro testa z moczu a w poniedzialek z krwi chyba ze wredota przylezie- juz sama nie wiem co myslec co robic.... wszyscy mi mowia abym wyluzowala a ja mowie szczerze:NIE POTRAFIĘ!!!!:-:)-:)-(
ja tez nie potrafie także witam w klubie :tak:

a te ziółka o których piszesz trzeba dopisać do naszej listy ziołopijek :tak::tak: warto spróbować :-)

betusia kurcze super by bylo :) mze wlasnie masz objawy tak jak suzi :-) oby to byla fasolka :tak:

nika witaj ;-) a moze ziolka? sprobujesz z nami . wejdz na ziolopijki i poczytaj conieco jak cos zapisze do listy :tak:

asiucha-L dobra ok nic sie nie stalo ;-) tylko poprostu mowie i sory ze si etam tak rzadze ale chcialabym zeby tam byl maly porzadek i zeby bylo mozan wszystko szybko znalezc wiec loooz :tak:

:tak:Betusia będzie dobrze trzymam kciku aby jutro na twoim teściku pokazały się dwie kreseczki:tak::tak::tak:Najgorszę to wyczekiwanie i wierzę Ci że nie da się wyluzować ale musisz byc dobrej myśli:-):-):-):-)
Kochana jestes :tak:
moze moze
chyba bym sie poplakala ze szczescia ale jutro /ewentualnie w poniedzialek zobaczymy
chyba sobie wbije do glowy ze w tym cyklu sie udalo ;-)
jeszcze mnie prawy jajnik napiernicza....

ja tez nie potrafie także witam w klubie :tak:

a te ziółka o których piszesz trzeba dopisać do naszej listy ziołopijek :tak::tak: warto spróbować :-)
no włąsnie nie mogę odnależć tego wątku podeślecie mi go????

Betusia jeżeli masz już powyżej 5 to oznacza że jesteś w ciąży
obaczymy w poniedzielnik ;-)
no pewnie że się udało :tak: bol jajnika to dobry znak chyba cooo
no ale wiesz Tosiuniu ja to juz wszystkie mozliy objawy chyba mialam wiec wiesz jak jest:tak: ja w ciaży to co miesiac jestem ;-)

reklama
no włąsnie nie mogę odnależć tego wątku podeślecie mi go????

obaczymy w poniedzielnik ;-)

no ale wiesz Tosiuniu ja to juz wszystkie mozliy objawy chyba mialam wiec wiesz jak jest:tak: ja w ciaży to co miesiac jestem ;-)

wiem wiem ja już jak zaczełam pić ziołka to czuje że w ciązy jestem mimo że owulki nie było :-D:-D:-D:-D

Do góry