Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyczytałam, że
Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (> 1 mIU/ml).Jednak dopiero wynik > 5 mIU/ml oznacza ciążę.
3 tydzień ciąży: 5.8-71.2
4 tydzień ciąży: 9.5-750
5 tydzień ciąży: 217-7138
ja tez nie potrafie także witam w klubieTocia nic nie boj sama nie zostaniesz ja pewno malpiszona dostane pare dni w depresji malpowej i dalej zaczne pic te ziolka ale chyba zaczne od tych co mi polecila kolezanka mojej mamy- tez sprawdzony sposób : krwawnik i macierzanka kupic i wymieszac parzyć jedną łyzkę stołowa i poic 3 x dziennie i pomiesiacu juz sa efekty- chyba to zastosuje aa i wlasnie jej synowa tak zrobila i pomiesiacu picia zaszla w ciaze---- matko ja to jak tonący wszystkiego się złapać chcę;-)
jutro testa z moczu a w poniedzialek z krwi chyba ze wredota przylezie- juz sama nie wiem co myslec co robic.... wszyscy mi mowia abym wyluzowala a ja mowie szczerze:NIE POTRAFIĘ!!!!:--
-(

warto spróbować :-)

Kochana jestesBetusia będzie dobrze trzymam kciku aby jutro na twoim teściku pokazały się dwie kreseczki
Najgorszę to wyczekiwanie i wierzę Ci że nie da się wyluzować ale musisz byc dobrej myśli:-):-):-):-)

Kochana jestes
moze moze
chyba bym sie poplakala ze szczescia ale jutro /ewentualnie w poniedzialek zobaczymy
chyba sobie wbije do glowy ze w tym cyklu sie udalo ;-)
jeszcze mnie prawy jajnik napiernicza....
bol jajnika to dobry znak chyba cooono włąsnie nie mogę odnależć tego wątku podeślecie mi go????ja tez nie potrafie także witam w klubie
a te ziółka o których piszesz trzeba dopisać do naszej listy ziołopijekwarto spróbować :-)
obaczymy w poniedzielnik ;-)Betusia jeżeli masz już powyżej 5 to oznacza że jesteś w ciąży
no ale wiesz Tosiuniu ja to juz wszystkie mozliy objawy chyba mialam wiec wiesz jak jestno pewnie że się udałobol jajnika to dobry znak chyba cooo
ja w ciaży to co miesiac jestem ;-)no włąsnie nie mogę odnależć tego wątku podeślecie mi go????
obaczymy w poniedzielnik ;-)
no ale wiesz Tosiuniu ja to juz wszystkie mozliy objawy chyba mialam wiec wiesz jak jestja w ciaży to co miesiac jestem ;-)