reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Betusia ja robiłąm test 3dni przed @ i tez był negat.
wiec spokojnie.Kup sobie testa i zrob z porannego moczu,pij jak najmniej na noc.JA tak zrobiłam i bardzo słaby bladzioszek był dzisn po terminie@

oj Kochana cieszę się Twoim szczęściem :tak::tak::tak::tak::tak:

no Mmausia moja poszła do sklepu to Ją poprosiłam aby kupiła to jutro sprawdzę z rana

a dlaczego trzeba mało pić????

Suzi jeszcze raz gratuluje!
ja chyba uciekam na jakis czas ze staraczek, nie mam juz sil, nadziei i niczego.... chcialam miec drugie dziecko, ale to juz ponad moje sily....

Suzi jeszcze raz gratuluje!
ja chyba uciekam na jakis czas ze staraczek, nie mam juz sil, nadziei i niczego.... chcialam miec drugie dziecko, ale to juz ponad moje sily....

martus a moze zacznij ziółka pić???
nie uciekaj proszę ...
ja przyznam , że tez mam dość ale jakoś sie tak zaparłam i powiedzialam że nie odpuszcze i mam nadzieje że wytrwam w tym postanowieniu..

Betusia mnie tak p.dr powiedziała,bo u niektorych kobiet wolniej przyrasta hcg.I dlatego tez niektorym II kreski wychodzą przed terminem @ a niektorym bardzo słaba kreseczka po terminie @. Chodzi o to zeby mocz był jak najmniej rozcienczony!Albo zrób sobie bete:tak:

Martuska a dostałąs @????Czy poprostu załąmanie???
Ja tez nie raz miałąm załamanie,ale chciałam spróbowac z CLO , ale spokojnie do tego podeszłam jedyne co spedzało mi sen z powiek to ten bol jajników,nawet PAjki pytałam co i jak.A tak to starałąm sie nie myslec o objawach:-D

reklama
Do góry