reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

13x13 gratuluje!

Postaram sie nadrobic to co pisalyscie bo mam wolne (choc tyle rzeczy do zrobienia a skwar tu taki!)Myslalam ze sie wyspie ale nie udalo sie do konca...Poza tym nie mam humoru i chyba ten cykl bedzie spisany na straty przed wszystkim dlatego ze jestem zla w dni plodne na mojego chlopaka.A to przychodzi pozno bo praca,a to narzeka ze wakacje ma itd.dni mi mijaja...sluzu jak na lekarstwo.zrobilam wczoraj test owulacyjny i sama nie wiem czy pozytywny byl bo spojrzalam troche po czasie w i sumie chyba 2 kreski,ale pewna nie jestem to tez nie wiem czy ten wiesilek jeszcze lykac...Poza tym caly czas czuje podbrzusze i nie jest fajnie.po prostu dobrego humoru brak...

reklama
13x13 GRATULACJE!!!!!!

cześć laski:-)
u mnie @ pełną parą, ale też zaczynam staranka koło 15.08 może będzie szczęsliwy dla nas wszystkich heheh
mam pytanko czy któraś zamawiała testy owu z allegro? możecie jakieś polecić?

wiecie co dziewczyny jakis czas temu czytałam w jakiejś tam gazecie że kobieta mając szczeniaka w domu szybciej zajdzie w ciąże bo ponoć rodzi się wniej instynkt macieżynski:-) mój mąż jak to wyczytał to stwierdziłze mi kupi szczeniaka hii hii

hej dziewczyny!
zupełnie nowa i przygotowana do starania, czy mogę do Was dołączyć?
istnieją pewne podejrzenia, ale to tylko podejrzenia.
pozdrawiam wszystkie starające się i te, które się już postarały :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry