reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martila najlepiej okolo 10 sztuk, bo nie wiadomo ile dokladnie zuzyjesz w cyklu. Ile dni trwa twoj cykl?
około 30 dni, zamówiłam 20 a co tam:-) nie były takie drogie , za testy i przesyłkę zapłacę nie całe 30zł także chyba nie tak dużo w porównaniu z cenami w aptece a jak mi się nie przydadzą wszystkie to mam komu oddać , koleżanka też się stara o bejbisia

reklama
Martill No racja wicej sie zawsze przyda, starczy ci napewno na 3 cykle:)), no ale ja trzymam kciuki by byly wszystkie sie nie przydaly;)). Jeśli masz cykle 30 dniowe to najlepiej zaczac testowac ok 13 dc, choc jesli zdazaja ci sie tez krotsze to wczesniej o dzien dwa, wtedy moze zuzyjesz wiecej testow ale bedziesz pewna ze owu ci nie umknie:)

Martill No racja wicej sie zawsze przyda, starczy ci napewno na 3 cykle:)), no ale ja trzymam kciuki by byly wszystkie sie nie przydaly;)). Jeśli masz cykle 30 dniowe to najlepiej zaczac testowac ok 13 dc, choc jesli zdazaja ci sie tez krotsze to wczesniej o dzien dwa, wtedy moze zuzyjesz wiecej testow ale bedziesz pewna ze owu ci nie umknie:)
no ja też mam nadzieje,że wszystkich nie zużyję;-) dobra uciekam się szykować, ale jestem wściekła! szefowa mi zawsze taki numer wywinie! ech lecę pa

wiecie co dziewczyny jakis czas temu czytałam w jakiejś tam gazecie że kobieta mając szczeniaka w domu szybciej zajdzie w ciąże bo ponoć rodzi się wniej instynkt macieżynski:-) mój mąż jak to wyczytał to stwierdziłze mi kupi szczeniaka hii hii
ja mam dwa kotki w tym jednego kociaka.instynkt macierzynski pelana para dal o sobie znac i co?i nic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry