reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziękuję za ciepłe przywitanie:)

staramy się, ale na luzie odkąd się znamy, czyli od dwóch lat, w październiku ubiegłego roku byłam w ciąży, lecz jeszcze o tym nie wiedząc miałam wypadek samochodowy i leki, które dostałam nie bardzo się fasolce spodobały, dotrwaliśmy do 9 tygodnia wspólnie z lekarzami walcząc o maleństwo, jednak się nie udało - nie był to najlepszy okres w naszym życiu
po tym wszystkim lekarz powiedział, że jak będziemy już chcieli zacząć to mamy się do niego zgłosić, ale stwierdziliśmy, że najpierw postawimy na naturę i w tym miesiącu już było ciekawie i uroczo :-D

nie nakręcam się, nie boję się, po prostu postawiliśmy na zabawę
21 lipca dostałam @ (wcześniej jakieś 2 dni plamienia) i od tego czasu się bawimy :)

od 4 dni dziwnie się czuję - mówię to z perspektywy człowieka mocno stąpającego po glebie - żeby nie było, że sobie wmawiam
mdli mnie, wiecznie siku, cycorki wrażliwe i spać mi się chce - podobnie było przy poprzedniej ciąży, ale się nie nastawiam, co Bozia da to będzie :)

pozdrowienia

anelk to trzymamy kciuki
syllwiia tez bym sobie sprawila szceniaczka, ale dopoki z ukochanym nie przeprowadzimy sie na swoje to to raczej niemozliwe, no ale mam nadzieje ze przprowadzka dojdzie do skutku za jakies dwa miesiace, wtedy i staranka moze beda owocne;))

Anelk - serdecznie witam na forum. Trzymam kciuki aby w tym cyklu się udało.

U mnie temperaturka rośnie, odrobinkę ale rośnie. Ale to może być jednocześnie na @ echhh. 29 dc ... mam nadzieje, że nic się nie poprzesuwało i @ jak ma przyjść 9 tak przyjdzie a jak nie przyjdzie to już niech nie przychodzi...

Samopoczucie jakoś kiepskie, ogarnia mnie powoli panika. Do 31 sierpnia mam oddać pracę licencjacką a ona jeszcze cała w proszku :wściekła/y: i nie mogę się zmotywować aby ją wreszcie dokończyć echhh jestem potwornie zła, że tak mozolnie mi to idzie. Im dłużej z tym zalegam tym bardziej mi się nie chce za nią zabierać. Masakra.

reklama
Witaj ANELLK;-) u mnie wczoraj bylo przytulanko tzn 9 dnia cyklu:tak: na Sofie:-)ale glupol ze mnie taki ze zapomnialam sie od razu poszlam do toalety i .....mam nadzieje ze nie wszystko splynelo:-(:zawstydzona/y::-p:baffled: buziaki i DZIEN DOBRY W PIATEK;-) jeszcze klika godzin i weekend;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry