syllwiia26
[URL=http://www.naobcasac
może kupimy szczeniaka jak mąż muwi i może się uda a i bedzie z takiego pieska pociecha synek bedzie miał zajęcie :-) bo świnka mu sie juz znudziła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

biedroneczko ty to umiesz pocieszyć i napewno nie będe myślała tyle o dzidzi bo w kącu szczeniaczek to też zajęcie :-)To napewno nie zaszkodzi, no i bedzie zajecie by nie myslec spacery z psem
![]()
biedroneczko życzę ci jak najszybciej tej przeprowacki i owocnych staranek by sie udało:-)anelk to trzymamy kciuki
syllwiia tez bym sobie sprawila szceniaczka, ale dopoki z ukochanym nie przeprowadzimy sie na swoje to to raczej niemozliwe, no ale mam nadzieje ze przprowadzka dojdzie do skutku za jakies dwa miesiace, wtedy i staranka moze beda owocne)
i nie mogę się zmotywować aby ją wreszcie dokończyć echhh jestem potwornie zła, że tak mozolnie mi to idzie. Im dłużej z tym zalegam tym bardziej mi się nie chce za nią zabierać. Masakra.
na Sofie:-)ale glupol ze mnie taki ze zapomnialam sie od razu poszlam do toalety i .....mam nadzieje ze nie wszystko splynelo:-
buziaki i DZIEN DOBRY W PIATEK;-) jeszcze klika godzin i weekend;-)