izus180584
Fanka BB :)
ja jutro idę do nowej pani ginekolog i trochę mam tremę bo obawiam się co ja jeszcze nowego usłyszę- trzymajcie za mnie kciuki za piękny pęcherzyk i żeby wszystko było oki
&&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisnięte&&&&&&&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jutro idę do nowej pani ginekolog i trochę mam tremę bo obawiam się co ja jeszcze nowego usłyszę- trzymajcie za mnie kciuki za piękny pęcherzyk i żeby wszystko było oki
bede trzymac napewno a terazlapaj pozytywne fluidki od pozytywnego duszka

zielony kolor nadzieibede trzymac napewno a terazlapaj pozytywne fluidki od pozytywnego duszka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kuruj się kochanakochane ja spadam spac bo jestem juz padnieta i chyba mnie przeziebienie lapie bo wszystko mnie boli gardlo troche przechodzi ale gnaty i miesnie masakra i kicham coraz wiecej :-(
chyba nie klikasz dzieki i juzzielony kolor nadziei
dziewczyny dziękuję próbuję wam podziękować za te posty ale wcale laptop nie reaguje cos się zmieniło w podziękowaniach?
wcale nie reaguje wariat jedenchyba nie klikasz dzieki i juz