• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tosiu dopóki nie odbierzesz bety proszę Cię nie prorokuj.my wszystkie trzymamy kciuki i pamiętaj że jesteśmy z Tobą niezależnie od wyniku.kochana bądź dzielna:) a plamienia naprawdę bardzo często się zdarzają w ciązy.spokojnie słoneczko.

Zabko co tam się dzieje u Ciebie? skąd te plamienia? kiedy termin @? nie denerwuj się skarbie.

Takiego bez przekonania to ja nie uznaję!!! Proszę o taki piękny z przekonaniem i z dobrymi myślami :-D

Oczywiście że normalne, a ja jak miałam...identycznie. I do tej pory mnie ten brzuch czasami tak pobolewa.

Lenka witaj :-) jak tam po wizycie u fryza ?!?
a dobrze słonko, przynajmniej tak mówi mój M ale to w końcu Mąż to co ma mówić:-D jestem zadowolona,ścięłam ich bardzo dużo i mam jeszcze jaśniejszy blond bo fryz powiedział że to kolor mojego życia i mi nie przyciemni absolutnie.wstawiłabym zdj ale mam na razie jakiś z tym problem na kompie:dry: dzięki za pamięć Myszko.

No-spe to normalnie można brać...ja się właśnie wczoraj zastanawiałam bo mi się chyba dzidziuś w macicy rozpycha i mnie bolało...poprzednio miałam tak samo i mi ginek właśnie nospe kazał łykać.
można, ja też brałam w ciązy:tak:

hejka:-) co tam słychać?

Zabciu ale już zaczełam plamić więc to na 100% @ do tego boli krzyż okropnie :-( i brzuch
oj Tosiu zaraz idę w pupę bic:tak:

Znikam na jakąś godzinkę bo muszę ciasto upiec - obiecałam Juli;)
ale wrócę kochane bo ja już długo bez Was nie wytrzymuję:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No-spe to normalnie można brać...ja się właśnie wczoraj zastanawiałam bo mi się chyba dzidziuś w macicy rozpycha i mnie bolało...poprzednio miałam tak samo i mi ginek właśnie nospe kazał łykać.
no ja wtedy niewiedzialam ale sie balam po bylam 4 miechy po poronieniu
Zabciu ale już zaczełam plamić więc to na 100% @ do tego boli krzyż okropnie :-( i brzuch
ale kochana zrob to dla nas i idz po ta betke a moze sie milo zaskoczysz
Tosiu dopóki nie odbierzesz bety proszę Cię nie prorokuj.my wszystkie trzymamy kciuki i pamiętaj że jesteśmy z Tobą niezależnie od wyniku.kochana bądź dzielna:) a plamienia naprawdę bardzo często się zdarzają w ciązy.spokojnie słoneczko.

Zabko co tam się dzieje u Ciebie? skąd te plamienia? kiedy termin @? nie denerwuj się skarbie.
moj termin hmmmm...wedlug mnie mial byc na niedziele ale wedlug mojego wykresu to albo na czwartek albo na niedziele wiec bog jeden wie a te plamienia to ja sama niekumam a moze sie dzis zagniezdzila fasolka hehehe nie nie niebede sobie wkrecach bo potem bede chodzic taka nakrecona i sie stresowac bede luz tylko luz i spokoj moze nas uratowac heheheh

Lenka kolor życia :-) tak mi się przypomniało że mój też się na temat pasujących kolorów uzewnętrzniał...i mi (co farbuję własy na czarny i są długie) powiedział że pasuje albo platyna, albo czerwony albo właśnie czarny, bo to są zdecydowane kolory właśnie dla takiej kobiety jak ja :-D :-D :-D i uśmiałam się bo wyobraziłam sobie siebie w takiej czerwieni lub platyne ;-)

Koleżanka mi przed chwilą podesłała:

Facet chcący zaciągnąć dziewczynę do łóżka jest gotów na każdą podłość, byleby osiągnąć cel. Przebić go może tylko kobieta chcąca zaciągnąć faceta przed ołtarz.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I jeszcze dwa:

Lekarz radzi pacjentce:
– Zalecam pani częste kąpiele, dużo ruchu na świeżym powietrzu i bardzo proszę ubierać się ciepło.
Po powrocie do domu pacjentka relacjonuje mężowi:
– Lekarz polecił mi pojechać na tydzień na Bermudy, później w Alpy na narty... Ach! I upierał się jeszcze, żebyś mi kupił futro.

Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli!

:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurde paranoja brzuch mnie pobolewa ale tylko lekko i wkladka czysta ale jak sie podtarlam to sluz taki dziwny jakby pomaranczowy abo rozowy albo jasno brazowy ???????holre jedna wie ok ja spadam musze sie przebrac i isc po mala do przedszkola papapap wroce do was popoludniu i zdam relacje co sie dzieje :-/

Witam, chciałam się przyłączyć do Waszego wątku ( o ile można:sorry2:) My również staramy się o dzidziusia. w zeszłym miesiącu niestety nie wyszło :baffled: , mam nadzieje, że w marcu będzie lepiej. Narazie jestem kilka dni po owulacji i to czekanie mnie dobija:wściekła/y:
Moja córeczka bardzo chciałaby mieć siostrzyczkę ;-)

pozdrawiam Was serdecznie :-)

reklama
kurde paranoja brzuch mnie pobolewa ale tylko lekko i wkladka czysta ale jak sie podtarlam to sluz taki dziwny jakby pomaranczowy abo rozowy albo jasno brazowy ???????holre jedna wie ok ja spadam musze sie przebrac i isc po mala do przedszkola papapap wroce do was popoludniu i zdam relacje co sie dzieje :-/

A co Ty tak wcześnie Klaudię z przedszkola odbierasz ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry