maćku
Moderatorka
Witam!;-)ja jestem
ale po dzisiejszej wizycie też mam mieszane uczucia w sumie to nic nie wiem![]()
To jakie wiesci po wizycie? Nie wiem, czy juz pisalas, ale przelecialam posty tylko po lebkach...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam!;-)ja jestem
ale po dzisiejszej wizycie też mam mieszane uczucia w sumie to nic nie wiem![]()
To tez pewnie przez imprezewitam się i ja
u mnie nadal bez zmian tz @ brak już 5 dzień...

Pajkaa a Ty już po wizycie ?
To tez pewnie przez impreze![]()
dopiero teraz
witam sie ja juz po wizycie maluszek zdrowy, ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił
lekarka pobrała mi cytologie, zbadała szyjkę ma 4,11 cm, łożysko w porządku nie schodzi więc jest OK. Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki![]()
Witam!
To jakie wiesci po wizycie? Nie wiem, czy juz pisalas, ale przelecialam posty tylko po lebkach...
czy to świadczy że była owu, dostałam dupka na 6 dni i tyle, jak się pojawi @ to dzwonić jak nie to też dzwonić i jestem zielona co myślicie;-)ja jestem
Ogarnelo mnie pewne zobojetnienie...Maćku co słychać? jak tam samopoczucie?![]()
Znowu jestem chora, a czas staranek zbliza sie wielkimi krokami....w sumie to tak: dziś 20dc ciałko żółte jest nie wie czy pęcherzyk pękł i czy była owu, ale w tej chwili ma 15mm więc jest mniejszyczy to świadczy że była owu, dostałam dupka na 6 dni i tyle, jak się pojawi @ to dzwonić jak nie to też dzwonić i jestem zielona co myślicie