reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

olkale - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze jakieś fasolki były???

Tata zmarł 15.03 i tak się zestresowałam, że następnego dnia @ przylazła (w 22 dc) :szok:
A ten cykl muszę odpuścić, bo byłam u gin i poprosiłam o lecznicze globulki na bakterie i dopiero zaczełam je brać... Także z sexsika nici... :dry:

reklama
gratuluje moze i mi sie uda bo podbrzusze nie boli tylko kluje i jakies to dziwne wogole caly ten moj cykl jest dziwny wiec juz chyba nic mnie niezaskoczy

żabka u mnie pierwsze to piersi zaczęły boleć, a właściwie sutki, no i urosły...strasznie słaba się czułam, jak chora , ale nie chora no i podbrzusze, kłuje, boli , nieraz jak na @ rozpiera...smaki głównie słone

Tabsy odstawiałąm w maju, od wrzesnia próbujemy w płodne się wbić...wiec tak 9-10 miesiąc starań...PIERWSZY Z ZIÓŁKAMI

Bardzo Wam dziękuję i z całego serca życzę, aby io Wam udało się już w tym cylu...nie opuszczam Was kochane...jakoś nawet nie chce mi się wyliczać kiedy rozwiazanie....pewnie przełom litopad/grudzień o ile wszystko bedzie dobrze...modlę się o to by betka rosłą prawidłowo

przesyłam niesmiałe fluidki
na dziewczynkę &&&&&&&&&&"""""""""^^^^^^^^^^^^^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~''''''''''''''''''''''''''&&&&&&&&&&^^^^^^^^^
na chłopca !!!!!!!!!!!!!!!!!!11~~~~~~~~~~~~~~~~~**********^^^^^^^^^&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&""""""""""""""""""""""""

J mój przeczuwał dziś cały dzień coś, choć utrzymaywałam w tajemnicy, rano tylko powiedziałam, ze niespodziankę szykuję...dzwonił i pytał o juniora :) jesteśmy bardzo szcześliwi, czuję, ze super rodzicami bedziemy :)

olkale - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze jakieś fasolki były???

Tata zmarł 15.03 i tak się zestresowałam, że następnego dnia @ przylazła (w 22 dc) :szok:
A ten cykl muszę odpuścić, bo byłam u gin i poprosiłam o lecznicze globulki na bakterie i dopiero zaczełam je brać... Także z sexsika nici... :dry:
Scully wyrazy współczucia...przykro....tylko czas uleczy...poprzeżywaj sobie i popłacz za tatą :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tabsy odstawiałąm w maju, od wrzesnia próbujemy w płodne się wbić...wiec tak 9-10 miesiąc starań...PIERWSZY Z ZIÓŁKAMI

J mój przeczuwał dziś cały dzień coś, choć utrzymaywałam w tajemnicy, rano tylko powiedziałam, ze niespodziankę szykuję...dzwonił i pytał o juniora :) jesteśmy bardzo szcześliwi, czuję, ze super rodzicami bedziemy :)
Ja tam raczej obstawiam, ze to Hsg pomoglo:tak:
I chyba nikt nie ma watpliwosci, ze bedziecie super rodzicami:tak:

Olkale - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dbaj teraz o siebie bo jest was juz dwoje:) piękne uczucie, zobaczysz:)
Scully - przykro mi bardzo:(
Batonik - głowa do góry, owulka na pewno była, mogla byc nieddawno dlatego nie wiedzial na pewno czy jest cialko zolte....
u mnie dzis tez po monitoringu i po owulce, byla najprawdopodbniej w sobote, endo juz 12,3mm wiec zdecydowanie lepiej niz ostatnio....
i coz, teraz mam czekac....

reklama
Witam się!
Tak dawno mnie nie było i nie wiem co się tu dzieje. Proszę napiszcie czy są jakieś fasoleczki jak tam tosia, lenka i olkale mam nadzieję że 3 fasoleczki są a może jeszcze ktoś. Zaraz poczytam co tam było z rana bo od czwartku was nie nadrobie na pewno.

Ja w trakcie owu dziś 14 dc, wczoraj były przytulanki i dzziś również choć w pracy jestem ale na szczęście miałam na 13 więc M zdąrzył mnie jeszcze zbałamucić.
Wyobraźcie sobie że śniło mi się że przyleciało stado bocianów! A następnego dnia rozbijając jajka w obydwu miałam po 2 żółtka. Oj bliźniaki się szykuja może nie u mnie ale na pewno na forum.
Poza tym tęskniłam za wami jak nie wiem co. Ostatnio zabiegana jestem bo praca, otwieram działalność i mnóstwo z tym problemów, wiosna idzie więc w domu też porządki i zaraz święta i ten czas tak zasuwa że szok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry