reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochane wy dowiecie sie pierwsze nowiny @ przyszla do mnie:tak::-( 1 raz wieczorem zawsze przychodzila do poludnia a co 2 jest dla mnie baaaaaaardzo dziwne to to ze w 1 i 2 cyklu po odstawieniu @ byla rozowa taka blada jaby ja ktos rozrzedzil z woda a teraz jest brazowa:szok: normalnie szok tak strasznie ciemna jak nigdy co prawda narazie jest jej malo ale rano jak wstane i zaczne sie ruszac to mnie zaleje na dobre wiec bede zaczynac 4 cykl i od jutra pije ziolka:tak: no i mamy rownowage na forum :-D 1 nowa fasolka i jedna nowa @ :-D porzadek musi byc hihihi

No Żabka gratulować ci nie będe ale witaj w nowym cyklu.
Ja ja mam pytanko bo tak sobie myślę że wczoraj to miałam 13 dc i podczas przytulasków wieczornym to jak mi trochę wypływało tak już po to było lekko różowaty śluz czy ccoś i zastanawiam się czy to od owu.

Lopop ta Gameta to chyba to samo co invikta bo lekarze częściowo ci sami. Ten Śliwiński też tam jest.

reklama
dostałaś @?????!!!!
a przecież już miałaś przeczucie że się udało... o cholercia
no niestety ale ten cykl pobil moje wszystkie na glowe w dziwacznosci i tempka wysoka i plamienie dluuzsze niz zawsze i krew znow inna bardzo brazowa ciemna a poprzednie 2 @ byly rozowe takie jakby rozcienczone wiec dziwadlo jestem hihihihi
Ja ja mam pytanko bo tak sobie myślę że wczoraj to miałam 13 dc i podczas przytulasków wieczornym to jak mi trochę wypływało tak już po to było lekko różowaty śluz czy ccoś i zastanawiam się czy to od owu.

Lopop ta Gameta to chyba to samo co invikta bo lekarze częściowo ci sami. Ten Śliwiński też tam jest.
no to pecherzyk pekl i stad to rozowe :-)

kochane wy dowiecie sie pierwsze nowiny @ przyszla do mnie:tak::-( 1 raz wieczorem zawsze przychodzila do poludnia a co 2 jest dla mnie baaaaaaardzo dziwne to to ze w 1 i 2 cyklu po odstawieniu @ byla rozowa taka blada jaby ja ktos rozrzedzil z woda a teraz jest brazowa:szok: normalnie szok tak strasznie ciemna jak nigdy co prawda narazie jest jej malo ale rano jak wstane i zaczne sie ruszac to mnie zaleje na dobre wiec bede zaczynac 4 cykl i od jutra pije ziolka:tak: no i mamy rownowage na forum :-D 1 nowa fasolka i jedna nowa @ :-D porzadek musi byc hihihi

no to kciukaski zaciśniete, zeby fasolinka była w tym cyklu.

moze byc :) po przytulaskach moze wystąpic lekkie plamienie

no a tutaj taniec brzucha Wam daje :P
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,34709,sortuj,sm,st,122006,pozycja,3,grubas

Witam sie porannie z ogromnym bólem głowy, brzucha i @ :-(
Miłego dnia

Cześć Tosia :-)
to ta pieronica przylazła dopiero po wynikach ?!? Ahh to jest jednak straszna wredota...
Bardzo dobrze że dajesz na luz...wielu pomaga.
A ja cały czas trzymam kciukasy za jak najszybsze zafasolkowanie ?
Czy ginek coś Ci mówił dlaczego ten cykl mógł się tak wydłużyć ?

reklama
Cześć Tosia :-)
to ta pieronica przylazła dopiero po wynikach ?!? Ahh to jest jednak straszna wredota...
Bardzo dobrze że dajesz na luz...wielu pomaga.
A ja cały czas trzymam kciukasy za jak najszybsze zafasolkowanie ?
Czy ginek coś Ci mówił dlaczego ten cykl mógł się tak wydłużyć ?

Ide 2 kwietnia na kontrolę i wtedy będzie się zastanawiały dlaczego ;/ szczerze powiem że nie mam ochoty na wizyte ale mój W. się zezłościł i kazał iśc i nawet poiwedział że mnie zawiezie ;/ i lekarka tez kazała przyjsc :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry