asiucha-L
Fanka BB :)
kochane wy dowiecie sie pierwsze nowiny @ przyszla do mnie:-( 1 raz wieczorem zawsze przychodzila do poludnia a co 2 jest dla mnie baaaaaaardzo dziwne to to ze w 1 i 2 cyklu po odstawieniu @ byla rozowa taka blada jaby ja ktos rozrzedzil z woda a teraz jest brazowa
normalnie szok tak strasznie ciemna jak nigdy co prawda narazie jest jej malo ale rano jak wstane i zaczne sie ruszac to mnie zaleje na dobre wiec bede zaczynac 4 cykl i od jutra pije ziolka
no i mamy rownowage na forum
1 nowa fasolka i jedna nowa @
porzadek musi byc hihihi
No Żabka gratulować ci nie będe ale witaj w nowym cyklu.
Ja ja mam pytanko bo tak sobie myślę że wczoraj to miałam 13 dc i podczas przytulasków wieczornym to jak mi trochę wypływało tak już po to było lekko różowaty śluz czy ccoś i zastanawiam się czy to od owu.
Lopop ta Gameta to chyba to samo co invikta bo lekarze częściowo ci sami. Ten Śliwiński też tam jest.
:-( 1 raz wieczorem zawsze przychodzila do poludnia a co 2 jest dla mnie baaaaaaardzo dziwne to to ze w 1 i 2 cyklu po odstawieniu @ byla rozowa taka blada jaby ja ktos rozrzedzil z woda a teraz jest brazowa
normalnie szok tak strasznie ciemna jak nigdy co prawda narazie jest jej malo ale rano jak wstane i zaczne sie ruszac to mnie zaleje na dobre wiec bede zaczynac 4 cykl i od jutra pije ziolka
1 nowa fasolka i jedna nowa @