• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochane ja zmykam musze pohaftowac bo dzis wieczorem wystawiam moje wielkanocne cudenka na allegro wiec musze pare dorobic :-)

Czekam na linka do aukcji. :-)

Pajkaa bye bye....i wzajemnie!
Agutka ja się napatrzyć na te Zuziowe włoski nie mogę. Cudowne...!

Dzięki Myszko! :-)
A zobacz,na tym drugim moim suwaczku widać,z jakim meszkiem Zuzia się urodziła. :-D A teraz taaaaakie grube loki! :szok: :elvis: :-D

reklama
Powiem Ci dokładnie,jak to będzie. :-)
Tam gdzie jest ta brązowa część domu,to tam mieszkamy My. ;-)
W takim podpiwniczeniu. :tak:
Okno jest tam koło tej ściany,która wczoraj doszła. Ono będzie przesunięte w stronę ślizgawki,a na jego dawnym miejscu będzie ściana wyburzona na taki mały korytarzyk,który będzie prowadził do dwóch dobudowanych pokoi. :-D W sensie wszystko będzie ze sobą połączone mini korytarzykiem. :-)
Tu,gdzie widać zaczęte okno na 1szym planie,będzie Zuzi pokój,a tam bardziej po prawej widać taki pionowy brak pustaków,no i tam będzie Nasza sypialnia z wyjściem na tarasik. :-) On dopiero za jakiś czas będzie wykopywany. :tak:

Mam nadzieję,że w miarę dobrze wytłumaczyłam. :sorry2: ;-)

No nieźle sobie to wykombinowaliście :-) a przy dobrych wiatrach to kiedy myślicie że uda się to wykońćzyć ?

Kurcze,ciężko mi powiedzieć. :sorry2:
Ale chciałabym,aby max na zimę przynajmniej Zuzia już mogła się wprowadzić do swojego nowego pokoiku. :-D

Do zimy to powinno spokojnie się udać...choć wiadomo że Wy wszystko własnymi rękami i w wolnym czasie. ALe uda się na pewno! Zobaczysz.
Pamiętam jak kupiłam mieszkanie i budowali mój blok, to co chwila byłam na budowie i każda cegła cieszyła...czasami za piwko udało mi się przekabacić ochronę żeby mnie wpuścili na budowę jak już wybudowali piętro gdzie było moje mieszkanie. Wrażenia bezcenne.

A jak już jesteśmy przy budowie, to ja właśnie wczoraj wybrałam projekt altanki :-) stwierdziliśmy że wybudujemy ją przed domem, żeby mieć gdzie jeździć już na te wakacje i w sumie jak ruszy budowa to też będzie gdzie usiąść i zostawić rzeczy. Mam nadzieje ze do czerwca będzie już gotowa, choc widzę że W. trochę cuduje, bo na początku miała być takie prościutka, ale W. się uparł że ma być z łązienką, a to już więcej roboty.

Altanka. :-)
Pamiętam,jak byłam mała,mieliśmy działeczkę pod ZG i tam była pięęęekna altana,piękny teren. :-)

Marzy mi się coś takiego mimo,że mamy ogródek przecież. Ale taka cisza... Chociaż kawałek od domu... Ach,może kiedyś... ;-)

Dobra,ja na razie zmykam. ;-)

Miłego dzionka! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja już po zakupach:) u nas tak ładnie cieplutko i słonecznie...
wracaliśmy już prawie biegiem bo Filip chciał siku! ja też od razu do łazienki bo coś mi poleciało.. ale to tylko kremowa wydzielina..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry