reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej hej
samopoczucie dobre bo u nas cieplutko a o fasolce tak mocno nie mysle zastanawiam sie czy sie udało ale bez szaleństw
POWIEM TAK NIE WKRECAM SIE :)

A CO TAM U CIEBIE ????

ZABKO JAK ZDRÓWKO ???? LEPIEJ ???
wrocil mojn prawdziwy glos wiec lepiej bo wczoraj to gadalam jak dziesieciu stachurskich albo jak niewiem co ale prawie nikt nierozumial co gadalam :-( ale krzyczec i wyzywac dalej niemoge hihihi jeszcze sie nieda glosu podniesc ale kataru troche mniej leci bo kaszel to masakra cala noc kaszlalam i mam wory pod oczami przez to

fajnie ze wpadlyscie bo juz myslalam ze bede tu sama siedziala

wrocil mojn prawdziwy glos wiec lepiej bo wczoraj to gadalam jak dziesieciu stachurskich albo jak niewiem co ale prawie nikt nierozumial co gadalam :-( ale krzyczec i wyzywac dalej niemoge hihihi jeszcze sie nieda glosu podniesc ale kataru troche mniej leci bo kaszel to masakra cala noc kaszlalam i mam wory pod oczami przez to

fajnie ze wpadlyscie bo juz myslalam ze bede tu sama siedziala

no to dobrze zabko ze lepiej , duzo czosnku cebulki i herbatki malinowej albo z miodem :)
ps. co do fasolki to teraz jakos na dniach bedzie jak 13 lat temu zaszłam w ciaze

no to dobrze zabko ze lepiej , duzo czosnku cebulki i herbatki malinowej albo z miodem :)
ps. co do fasolki to teraz jakos na dniach bedzie jak 13 lat temu zaszłam w ciaze

Zabko na katar to są takie b.dobre tabletki acc max bardzo skuteczne (albo na kaszel)

Erba u mnie niestety zbliża się dzień pożegnania II Aniołka 11.04.2008 :-(

:baffled:Co się dzieje z Myszą była na bb:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja gdybym 1 ciazy nieporonila to moje 1 dziecko 28 lutego konczylo by 4 latka :-) ale za to mala ma urodzinki w sierpniu 8 dni po tatusiu a imieninki tez ma 8 dni po nim jakos sie tak fajnie zlozylo hihihi
Zabko na katar to są takie b.dobre tabletki acc max bardzo skuteczne (albo na kaszel)

Erba u mnie niestety zbliża się dzień pożegnania II Aniołka 11.04.2008 :-(
no ja od lekarza na katar i kaszel mama jakis coldrex wiec lykam ale niewiem co to da za to moja tesciowa lazi juz parw tygodni i sie chruchla po domu lyka rozne syropy i nic i ja sie zarazilam :-(

:baffled:Co się dzieje z Myszą była na bb:confused:
napisalam do niej smsa jak sie czuje i jak bylo wczoraj ale nieodpisoje i sie martwie ale z drugiej strony ona chyba cos pisala ze po wizycie u gina jada nad morze na weken na wycieczke wiec moze dlatego sie nieodzywa moze odpoczywa albo szaleje na zakupach dla dzidzi :-) mam nadzieje ze to tak jest i ze wszystko bylo ok

witam się dziewuszki!!!!!czytam was i czytam ale jakoś nie umiałam się wstrzelić w tematy i nie wiedziałam co pisać.

żabko-kuruj się :-)
gratuluję olkale już tak głośno bo na początku było cichutko.
kinga-zrób testa i daj nam zdjęcie.ja wiem że luz i wogóle ale my tu chcemy fluidki i II krechy ;-)

u mnie spokój.chociaż pracy dużo.tyle się teraz materiału mi nazbierało,że hej!!idą matury,to mam prace do przepisywania,studenckie też.i jeszcze jedna gazeta rozpoczęła z nami współpracę to już wogóle nic tylko na kompie siedzę,kolumny składam,łamię i inne cuda-niewidy wyprawiam.

co do staranek to jak narazie @ mi się już kończy-dzisiaj tylko plamię.myślę że bobosexy zaczniemy,bo zwykle zaczynaliśmy parę dni po @ i może to był błąd.a 1 kwietnia mam wizytę u ginki to mi zrobi przegląd i będę wiedzieć czy wogóle mam owu.a jak nie to na pewno coś zaradzi.jak stwierdzi że nie ma owu,to będę mieć cykl z głowy zanim mi da jakieś wspomagacze to pójdę w ślad żabki i agutki i zrobię sobie dietkę 14 dniową.moja mama zacznie ze mną żeby była taka mobilizacja.może faktycznie jak schudnę to będę miała większe szanse na fasolkę.bo czasem niby jak się straci 10% wagi to szanse wzrastają.

no a co do Myszy,to ona właśnie pisała że jadą do Wawy do ginka a potem od razu na wycieczkę i jej nie będzie.wspominała że się spakowała i że ma stresa przed wizytą.dajmy jej nabrać powietrza w płuca,odpocząć a potem ją będziemy męczyć :-) niech ma dziewczyna chwilkę spokoju :-D

:tak:pewnie tak Zabko ale swoją drogą to należy jej się opr za to że się nie odezwała;-):-D
no fakt mogla chociaz na sms odpisac
witam się dziewuszki!!!!!czytam was i czytam ale jakoś nie umiałam się wstrzelić w tematy i nie wiedziałam co pisać.

żabko-kuruj się :-)
gratuluję olkale już tak głośno bo na początku było cichutko.
kinga-zrób testa i daj nam zdjęcie.ja wiem że luz i wogóle ale my tu chcemy fluidki i II krechy ;-)

u mnie spokój.chociaż pracy dużo.tyle się teraz materiału mi nazbierało,że hej!!idą matury,to mam prace do przepisywania,studenckie też.i jeszcze jedna gazeta rozpoczęła z nami współpracę to już wogóle nic tylko na kompie siedzę,kolumny składam,łamię i inne cuda-niewidy wyprawiam.

co do staranek to jak narazie @ mi się już kończy-dzisiaj tylko plamię.myślę że bobosexy zaczniemy,bo zwykle zaczynaliśmy parę dni po @ i może to był błąd.a 1 kwietnia mam wizytę u ginki to mi zrobi przegląd i będę wiedzieć czy wogóle mam owu.a jak nie to na pewno coś zaradzi.jak stwierdzi że nie ma owu,to będę mieć cykl z głowy zanim mi da jakieś wspomagacze to pójdę w ślad żabki i agutki i zrobię sobie dietkę 14 dniową.moja mama zacznie ze mną żeby była taka mobilizacja.może faktycznie jak schudnę to będę miała większe szanse na fasolkę.bo czasem niby jak się straci 10% wagi to szanse wzrastają.
ja tez chytalam o tych 10 % wiec mam mobiilizacje no ja niestty przez chorubsko musialam zaniedbac diete :( zgrzecszyc herbatami z malinami ale zoladek mam mniejszy dzieki niej i teraz bede jadla duzo mniej wiec i tak sie ciesze bo 4 kg mam mniej wiec pewnie i dalej waga bedzie leciec juz nie pewnie tak szybko ale bedzie :-)

spadam kochane bede tu pozniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry