witam się dziewuszki!!!!!czytam was i czytam ale jakoś nie umiałam się wstrzelić w tematy i nie wiedziałam co pisać.
żabko-kuruj się :-)
gratuluję olkale już tak głośno bo na początku było cichutko.
kinga-zrób testa i daj nam zdjęcie.ja wiem że luz i wogóle ale my tu chcemy fluidki i II krechy ;-)
u mnie spokój.chociaż pracy dużo.tyle się teraz materiału mi nazbierało,że hej!!idą matury,to mam prace do przepisywania,studenckie też.i jeszcze jedna gazeta rozpoczęła z nami współpracę to już wogóle nic tylko na kompie siedzę,kolumny składam,łamię i inne cuda-niewidy wyprawiam.
co do staranek to jak narazie @ mi się już kończy-dzisiaj tylko plamię.myślę że bobosexy zaczniemy,bo zwykle zaczynaliśmy parę dni po @ i może to był błąd.a 1 kwietnia mam wizytę u ginki to mi zrobi przegląd i będę wiedzieć czy wogóle mam owu.a jak nie to na pewno coś zaradzi.jak stwierdzi że nie ma owu,to będę mieć cykl z głowy zanim mi da jakieś wspomagacze to pójdę w ślad żabki i agutki i zrobię sobie dietkę 14 dniową.moja mama zacznie ze mną żeby była taka mobilizacja.może faktycznie jak schudnę to będę miała większe szanse na fasolkę.bo czasem niby jak się straci 10% wagi to szanse wzrastają.