• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Misslis bądź dobrej myśli!!! Napewno ominą Ciebie zwolnienia trzymam kciuki za Ciebie! Powodzenia!!!

Dzisiaj zamówiłam sobie ziółka na 1 fazę cyklu i mieszankę na podtrzymanie ciaży!!!
no ja sie zastanawiam czy zamowic sobie te na podtrzymanie bo kurcze juz 2 raz czulam jakby sie tam cos dzialo i zadomawialo i nic @ przylazila i ta moja faza lutealna cos za krotka ostanio

kochane ja zmykam spac bo cos czuje ze dzis bedzie kolejna niepszespana noc :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pierwsza? :szok:

Znowu się tylko przywitam,bo zaraz idę myć głowę i sprzątać chałupkę,gdyż dziś w planach mam zamiar iść z Zuzią kupić Jej jakieś trampeczki,żeby miała na budowę,bo w kaloszkach już za gorąco. ;-)

czmu tak cicho się zrobiło? moderatorka łączy strony to pouciekały czy nie chcą ze mną pisać?
dziewczyny co u kerny? wiecie może?

Też o to właśnie ostatnio pytałam,hm...

no imam kolejne zmartwienie :( jutro beda zwolnienia z kas... i moge stracic prace :( wec jak zaiaze to dup bedzie :(
w ogole kasy pok i magazyn maja polaczyc i maja zostac 6 osob a teraz jest 13 ... maja zwolnij 7 osob jutro... zamiast cieszyc sie pecherzkiem bede si emartwila cala noc o swoja dupe w firmie :(

Ojej... Nie martw się na zapas... Trzymam kciuki,Żeby Cię to ominęło!

ja też tylko na cześć...zaraz do pracy ruszam...myślałm, ze Mysza bedzie od rana...czy wiadomo jak jej wizyta u gina ?

czesć Agutka :)

Była dziś na BB,ale nic nie napisała. :-( :no:

Ja już sobie włosy umyłam i ułożyłam,a teraz próbuję Zuzię wyciągnąć z Naszego łóżka,bo nadal się w nim "kokosi". :-p ;-)

ja też tylko na cześć...zaraz do pracy ruszam...myślałm, ze Mysza bedzie od rana...czy wiadomo jak jej wizyta u gina ?

czesć Agutka :)
no wlasnie cos jej niewidac na gg tez jej niama :-(
Była dziś na BB,ale nic nie napisała. :-( :no:

Ja już sobie włosy umyłam i ułożyłam,a teraz próbuję Zuzię wyciągnąć z Naszego łóżka,bo nadal się w nim "kokosi". :-p ;-)
oj kurcze cos to podejzane ze sie nic niechwali i nieodzywa :-(
hej

dzisiaj sadny dzien w pracy :( albo wroce albo zostaje... :( mam stracha jak przed wczoaj przed wizyta u gina... :( lipa bedzie jak mnie wywala :(
trzymam kciuki bedzie ok :-)
Miss,trzymam kciuki! :tak:

A ja właśnie wcinam tartą marchewkę z cytryną i popijam zieloną herbatkę. :-)
ja tez to wlasnie jem ale na popitke mam herbate z sokiem z malin a na deser garsc tabletek :-(

reklama
witam sie nie nadrobie niestety tego co napisałyscie dzisiaj moze uda mi sie jutro.

ja wczoraj w auchanie zakupiłam 4 body za 3.99 sztuka :P
witam sie piątkowo niestety także dzisiaj z Wami nie posiedze bo jestem u mamy i mam duzo spraw do zrobienia. Ale wczoraj poszłam sobie do fryzjera:) oj jak dobrze obcięłam sobie włoski cudnie sie czuje aż radość mnie rozpiera :)

No i wg usg mam dzisiaj połowę :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry