reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cos w tym musi byc, bo ja ostatnio niby mialam owulke, ale ginowi nie bardzo sie podobala i stwierdzil "na dwoje babka wrozyla"...
no właśnie a tak niektórzy zachodzą
niechcialam nikogo wystraszyc znalazlam ta stronke Niewiarygodne.pl - poznaj ukrytą prawdę i tam sa same ciekawostki a ja lubie ciekawostki :-)
nic się nie stało

żegna się bo jeszcze chcę trochę poprasować a tego nie lubię brrrrrrrrrrrrr

no imam kolejne zmartwienie :( jutro beda zwolnienia z kas... i moge stracic prace :( wec jak zaiaze to dup bedzie :(
w ogole kasy pok i magazyn maja polaczyc i maja zostac 6 osob a teraz jest 13 ... maja zwolnij 7 osob jutro... zamiast cieszyc sie pecherzkiem bede si emartwila cala noc o swoja dupe w firmie :(

no imam kolejne zmartwienie :( jutro beda zwolnienia z kas... i moge stracic prace :( wec jak zaiaze to dup bedzie :(
w ogole kasy pok i magazyn maja polaczyc i maja zostac 6 osob a teraz jest 13 ... maja zwolnij 7 osob jutro... zamiast cieszyc sie pecherzkiem bede si emartwila cala noc o swoja dupe w firmie :(
:-(
A moze Ciebie wlasnie oszczedza...
Trzymam kciuki!

maćku mi w lutym przedluzyl umowe do lipca 2011 a teraz sie wiekszosc umow konczy w kwietniu ale przeciez nie zostawia mnei a zwolnia zastepce kierownika :( ch..j i juz mam noc z glowy ....

kochana niemartw sie na zapas zaparz sobie na noc meliske bede trzymac jutro kciuki za ciebie

dzieki zabka... ale jak sie okaze ze jestem w ciazy po okresie wypowiedzenia to juz lipa :( c hociaz jak ciaze sie liczy od okresu to tak jakbym byla juz w ciazy ale to bedzie juz za pozno... po okresie wypowiedzenia :(

Witam dziewczyny co nowego??? Ja ostatnio znów tylko zaglądam, o nadrobieniu nawet nie marzę!!!

dzieki zabka... ale jak sie okaze ze jestem w ciazy po okresie wypowiedzenia to juz lipa :( c hociaz jak ciaze sie liczy od okresu to tak jakbym byla juz w ciazy ale to bedzie juz za pozno... po okresie wypowiedzenia :(

Misslis bądź dobrej myśli!!! Napewno ominą Ciebie zwolnienia trzymam kciuki za Ciebie! Powodzenia!!!

Dzisiaj zamówiłam sobie ziółka na 1 fazę cyklu i mieszankę na podtrzymanie ciaży!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ehhh jutro sie wszystko okaze :( moze maz mi da wczesniej znac to moze na zwolnienie uda mis ie pojsc... i jakos to odwlecze do czasu w ktotym uda mis ie testa zrobic imoze sie cos okaze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry