reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
heh dla wtajemniczonych krzyżaków :tak::-D

normalnie chyba @ dostane zaraz brzuszek boli jak na wredotę:shocked2::baffled:
no nie ,ówione...mnie pobolewł jak na @ ;-) &&&&&&&&&

zabka to tylko we wtorek bo jak mówiłam mój M lekko na gazie bo z kolegą opijali jego wnuka potem jeszcze znajomych zaprosił a ja liczyłam że nie obejmie i powie kochanie damy radę przejść przez to razem:baffled: ale nic takiego nie usłyszałam:-p a jak wczoraj zapytałam sie czy pojedziemy do tego szubina to on ale ja mam wolną sobotę i mogę jeszcze tyle zrobić w tym remontowanym pokoju a ja na to kochanie chcesz mieć fasolkę czy nie? I do niego bo ja nie wiem czy Ty wiesz mężulku ale ja w kwietniu zachodzę i kropka:happy2:
no tak te facety....ja też liczyłam,z e od wczoraj bede jak królewna w domku traktowana a tu guzik...nie mam na co liczyc ;-) no ale popracuję nad tym ;-):-D

ale mnie brzuch boli myślicie że pęcherzyk pęka?
moze moze pękać, a moze pęknął już , a który dc masz?

olkale w 10dc pęcherzyk miał 2 cm i wg moich obliczeń właśnie dzisiaj może pęknąć bo dzisiaj 12dc i jak urósł dzisiaj do 24 mm to jest cień szansy tylko pani G się coś nie podobał a może źle widziała chociaż mi pokazywała i była może tam jedna ryska no nie wiem jak wam to opisać

Nie mam pojecia... A na watku miesiecznym jej nie ma?
nie zaglądałam
;-)uciekam myjku myjku :tak::-D
papatki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Woman sees dead father holding her unborn baby | The Sun |Home Scotland|Scottish News

widzialyscie to kobieta zobaczyla na zdjeciu usg rece i ramiona obejmujace jej dziecko rzekomo przez jej zmarlego przed miesiacem ojca(ojca tej kobiety):szok: ja widze rece na buzce a wy???? a znalazlam to tu Duch zmarłego mężczyzny na zdjęciu USG dziecka - Niewiarygodne.pl
zabka co ty oglądasz, ale sie przestraszyłam jak tą stronę otworzyłam Nie strasz nie ja się boję takich rzeczy

olkale w 10dc pęcherzyk miał 2 cm i wg moich obliczeń właśnie dzisiaj może pęknąć bo dzisiaj 12dc i jak urósł dzisiaj do 24 mm to jest cień szansy tylko pani G się coś nie podobał a może źle widziała chociaż mi pokazywała i była może tam jedna ryska no nie wiem jak wam to opisać

no tak to może pekać &&&&& kciukam :) ciekawe co to moze znaczyc (?) jak zły pęcherzyk to moze być selekcja naturalna :( nie?

no tak to może pekać &&&&& kciukam :) ciekawe co to moze znaczyc (?) jak zły pęcherzyk to moze być selekcja naturalna :( nie?
no właśnie wiesz czasem myślę sobie że tak na usg mogło być widać pytałam sie czy to może jakaś torbiel a ona że na pewno nie i nie wiedziała czy pęknie
a może wiesz te ziółka tak przyspieszyły to bo nie piłam od razu od dostania @ a z tym pęcherzykiem nie wiedziała albo inaczej nie chciała powiedzieć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry