E
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
&&&& oj trzymam bardzo zycze, zeby tez dobre wrazenie pan dr na Tobie zrobiłwitam sie znowu hihihi
ja z synkiem już po podwórkowych szaleństwach i padam
olkale miałaś rację dzwonili z przychodni a już chciałam sama dzwonić
dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 14 mam wizytę która ma potem zaprowadzić mnie do upragnionej fasolki przez zabieg może pękł ten felerny pęcherzyk przekonam sie jutro
oliwka jak zwykle śliczna i dzidziusiek słodziutki
Witam wszystkich po dłuugiej przerwie.
Gratuluje zafasolkowanym olake- podobny termin będziemy miały, mi gin obliczyła termin porodu na 26.11
Generalnie wszystko ok, wyniki badań też.
Na razie tylko pęcherzyk widać, ale na swoim miejscu!Zobacz załącznik 229684
19.02, a dzidzie zrobiliśmy 27.02![]()
Byłam, ale nikt tego nie zauważył to się nie narzucałam. U mnie już OK. Od tygodnia nie męczą mnie już tak strasznie mdłości i mogę się cieszyć ciążą.rybkadluugo cie tu niebylo co u ciebie ????
No dokładnie. Mój brzuchol już się zaokrąglił a to dopiero 11 tydz. W pierwszej ciąży taki jak mam teraz miałam w 5 m-cu.87zabka pisze:oliwak gdzie ty tego brzdaca trzymasz jestes plaska a dzidzia taka sporaniech szybko rosnie co sie zaokraglisz
![]()
kochana zapłaciłam już przelew pewnie już na koncie jest, już ktoś z allegro się zjawił do kupna?rybkadluugo cie tu niebylo co u ciebie ????
oliwak gdzie ty tego brzdaca trzymasz jestes plaska a dzidzia taka sporaniech szybko rosnie co sie zaokraglisz
![]()
ryba to już nie długo będziesz znała płećAguś, Ty idziesz do ginka we wtorek czy środę?
Byłam, ale nikt tego nie zauważył to się nie narzucałam. U mnie już OK. Od tygodnia nie męczą mnie już tak strasznie mdłości i mogę się cieszyć ciążą.
No dokładnie. Mój brzuchol już się zaokrąglił a to dopiero 11 tydz. W pierwszej ciąży taki jak mam teraz miałam w 5 m-cu.
ja pisze tylko co chwile mi znika...jakiś nerwus sie zrobiłam...mój J mówił o mnie marudai znowu nikt nie chce ze mną pisać:-(
Teraz to chyba trochę za wcześnie będzie, ja myślę, że chciałabym poznać dopiero ok. 20 tyg. jak już M będzie w domu.ryba to już nie długo będziesz znała płeć