87zabka
Fanka BB :)
witam kochana dlugo cie tu niebylo :-) a co ty myslisz o moim pomysle????u mnie tez oki chociaz od 2 tygodni mam takie mdlosci ze ledwie zyje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam kochana dlugo cie tu niebylo :-) a co ty myslisz o moim pomysle????u mnie tez oki chociaz od 2 tygodni mam takie mdlosci ze ledwie zyje
witam kochana dlugo cie tu niebylo :-) a co ty myslisz o moim pomysle????
witam kochana dlugo cie tu niebylo :-) a co ty myslisz o moim pomysle????
i trzeba by utworzyć wątek na BB z linkiem na allegro i będziesz trzaskać zamówienia bo u nas to chyba największe wzięcie by miały takie małe cudeńka
;-)no moj post nad twoim [postem :-)Jakim pomysle bo nie wiem gdzie posta szukac pisz to ci powiem
Żabciu ja myślę że to bardzo dobry pomysłi trzeba by utworzyć wątek na BB z linkiem na allegro i będziesz trzaskać zamówienia bo u nas to chyba największe wzięcie by miały takie małe cudeńka
;-)
no bo wlasnie sobie myslalam ze sobie taki obrazek wyhaftuje jak zafasolkuje a potem wpadl mi pomysl zeby za kaske takie haftowac bo mysle ze duzo mam chcialo by miec takie cos w pokoiku dziecinnymŻabciu ja myślę że to bardzo dobry pomysłi trzeba by utworzyć wątek na BB z linkiem na allegro i będziesz trzaskać zamówienia bo u nas to chyba największe wzięcie by miały takie małe cudeńka
;-)
no bo wlasnie sobie myslalam ze sobie taki obrazek wyhaftuje jak zafasolkuje a potem wpadl mi pomysl zeby za kaske takie haftowac bo mysle ze duzo mam chcialo by miec takie cos w pokoiku dziecinnym

czyli zapowiada sie ze siusiak bedzie?????ja bym baaaaaaaardzo pragnela synkaA ja na etapie mdlosci wody mineralnej i jak w pierwszej ciazy ogorkow kiszonych w zalewie octowej
masakra

tak by to wygladalo niestety niemoglam wiekszych obrazeczkow znalesc
Zobacz załącznik 229665Zobacz załącznik 229666Zobacz załącznik 229667