reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Doczekasz się zakupów na pewno. Teraz przynajmniej możesz szaleć i kupować tylko dla siebie :-) bo ja czasami o sobie zapominam :-)
Mój W. ostatnio jak oglądaliśmy wózki (zdecydowaliśmy się na Musty) to się pyta mnie w sklepie -> to co, kupujemy dzisiaj ?!?
:eek:musiałam popatrzyć na niego conajmniej dziwnie bo już więcej nie pytał

no mega drogie są te wózki widziałam od 2 tys do prawie 3 tys

Doczekasz się zakupów na pewno. Teraz przynajmniej możesz szaleć i kupować tylko dla siebie :-) bo ja czasami o sobie zapominam :-)
Mój W. ostatnio jak oglądaliśmy wózki (zdecydowaliśmy się na Musty) to się pyta mnie w sklepie -> to co, kupujemy dzisiaj ?!?
:eek:musiałam popatrzyć na niego conajmniej dziwnie bo już więcej nie pytał

fajne są mutsy a macie już konkretny bo kiedyś chyba wklejałaś zdjęcie

agutka przykro mi że teraz też sie nie udało... :( wiem że ci smutno ale tak jak piszesz meblowanie i malowanie pokoiku córci na pewno dobrze ci zrobi i bedzie to dobra "terapia" dla ciebie;) wiem bo też robiliśmy z mężem pokoj Filipowi i jaką ja miałam wtedy frajdę i zapał...o niczym nie myślałam innym.. a potem radość dziecka!! bezcenne i wynagradza wszystko! :))
tulam

@ się jeszcze nie rozkręciła. Ale pewnie jutro przylezie. Trudno. W cuda już nie wierzę. :no:

Miss,mam. Ponoć. :sorry2: A wszelkie badania będziemy robić,jeśli do lipca - sierpnia się nie uda. Tak jestem z lekarzem i G. umówiona. :tak:

Zmykam się ogarnąć,bo niedługo Zuzia idzie spać,gdyż jest wypompowana. A G. mnie zaprosił na randkę do miasta. :tak:

Miłego wieczorku!

reklama
no mega drogie są te wózki widziałam od 2 tys do prawie 3 tys

No ale w sumie za niecałe 3 tys to już masz fotelik i spacerówkę. Zresztą teraz wózki te lepsiejsze to chyba taniej niż 2tys nie kupi.

fajne są mutsy a macie już konkretny bo kiedyś chyba wklejałaś zdjęcie

No ja chcę na takich kołach jak ten czerwony na zdjęciu. I stwierdziłam że każdą z części (gondola, fotelik, spacerówka) wezmę w innnym kolorze.

Załączniki

• musty1..jpg
    musty1..jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 53
  • musty2..jpg
    musty2..jpg
    38 KB · Wyświetleń: 41
  • musty3..jpg
    musty3..jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 56

Nowe wątki

reklama