missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
nie czuje sie na fasolke
jakos boje sie ze sobie powoli ucieka 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana rece juz opadaja wiele kobiet przeciez wcale nieczuje fasolki i dopiero baaardzo pozno dowiaduja sie ze sa w ciazy kochana jak sie czyjesz dobrze to ok :-) ciesz sie kurcze juz sama niewiem co ci napisac czujesz sie ok to martwisz sie ze cos jest nie tak ale podejzewqm ze jakbyc caly dzien siedziala na kibelku i wymiotowala to tez bys sie martwila ze cos jest nie tak :-( WSZYSTKIE CIE PROSIMY WRZUC NA LUZ BO SZKODZISZ FASOLCE STRESEM A PRZECIEZ KOCHASZ SWOJA FASOLKE I CHCESZ DLA NIEJ NAJLEPIEJ A NIEMA NIC LEPRZEGO NIZ SZCZESLIWA MAMUSIA wiec kochana wrzuc na luz bo niedlugo zwariujesz za tydzien masz slub wiec dodatkowe stresy i atrakcje niesa ci potrzebne ja trzymam kciuki i wiem ze jest ok i ze bedzie ok mowilam to myszce ,kernie, pajce i nigdy sie niemylilam wiec i z toba tez dobrze czuje ze bedzie wszystko oknie czuje sie na fasolkejakos boje sie ze sobie powoli ucieka
![]()
nie dziekuj bo nie ma za codziekuje ci zabciu... ale jutro wsio sie okaze no i w czwartek za tydzien...
dobranoc ide polulac buziaczki

kochana misiiss martwie sie o ciebie bo widze ze sama sobie wmawiasz rzeczy ktorych niema sama sie nakrecasz niepotrzebnie wiem ze sporo przezylas i boisz sie powtorki sama tez to przerabialam ale to wmawianie sobie i zamartwiani moze okazac sie niebezpieczne bardzo cie lubie i chcialabym zebys zaczela cieszyc sie ciaza wiem zeto trudne po ostatniej ciazy ale musisz uwierzyc ze bedzie dobrze bo bedzie :*ja ez juz zmykam spac wlasnie skonczylam pic ziolka i ide lulu aha mississ ty ktore ziolka pilas?????
i tak @ zbliza sie wielkimi krokami, wiec moge ...czesc
witam sie w nastepnym cyklu....
wczoraj MALPA przylazla... czulam ja od 2 dni juz.... eeehhh....
:-(