batonik24
Mamusia Klusiaczka
tak mi powiedzial ale pioki nie mam wystawionego zaswiadczenia to musz epracowac a pracuje po 12 godzin.... on tak do mnie mowil jak sie dowiedzial o mojej ciazy
a nie masz urlopu? bo 12 godzin to dużo trochę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak mi powiedzial ale pioki nie mam wystawionego zaswiadczenia to musz epracowac a pracuje po 12 godzin.... on tak do mnie mowil jak sie dowiedzial o mojej ciazy

oj bidulko tulam ...w pracy sie nie poloze bo w pracy jestem![]()
wiem że sie fajnie mówi ale jestemz Tobą i trzymam kciukia wzoraj mi nie dal zaswiadczenia ze w ciazy jestem bo nie bylo jeszcze pecherzyka widac i musze miec potw bety ze normalnie przyrasta... moglam mu dac ta z piatku i z poniedzialku a nie tylko z poniedzialku... wogole to chyba jak nie widzijeszcze to i tak nie da zaswiadczenia a i jak juz widzi zarodek to dopiero daje karte ciazy wczesniej nie ... a ja juz bym tak chciala ja miec bardzuiej bym wierzyla z ejest fasolek ...
hiih dobry jestkochana u mnie 24 dc owulka była gdzies piatek/sobota (nie potwierdzona oczywiscie monitoringiem a testami owulacyjnymi tymi svensonkowymi) a od wczoraj mam takie bóle podbrzusza ze zwariowac mozna :-( oczywiscie od razu wylalam sobie kubel zimnej wody i teraz cierpliwie czekam na rozwoj wypadków hihih nospą się obżerając
śmiałam się wczoraj do mojego W. że jestem w ciązu znowu on na to żebym tak tych dzieci nie produkowała bo on niedługo na 4 etety bedzie pracował ;-)
to testujemy razem :-)no właśnie nie do końca ;p bo luteine zaczelam brac od poniedziałku po owulce więc 10 dni i z moich obliczeń wynika ze @ powinna przyjsc 25 kwietnia ale oczywiscie nie przyjdzie bo przeciez ja juz jestem w ciazy ;p behehe
ja tez dzis kupilam nowe maz mnie wygnal ze mam isc sobie kupic nowe buty wkleje na koncu posta fotkipoka buty pochwal się ;p
dzieki fluidki przechwycone i dzieki za kciuki w grze jak narazie czekam na gitare az dojdzie poczta :-)to ja przesylam siusiakowe fluigki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aczkolwiek nie wiem jak się sprawdzą, bo my celowaliśmy w dziewczynkę
Zabciu będę Ci kibicowała w tej nauce gry na gitarze.i mam nadzieję że tak Cię to wciągnie,że szybciutko zajdziesz w ciążę
Myszko moj maż ma chyba świnkei jestem ciekawa czy można sie tym zarazić jak się jest w ciąży bo już kiedyś miałam.
no i widzisz ty o sobie i dzidzi niemyslisz to maz za ciebie pomyslal i sie o wolne zatroszczyl :-) to teraz odpoczywajmoim zdaniem ten drugi lepszy w ogole miala mci pisac z etamten ma strasznie cieniutkie nozki wiec lepiej zeby cos z grubszymi bylo a iten posluzy na dluzej bo i pewnie jest na wiecej kg wytrzymaly
dziekuej za kciuki kochane trzymajcie trzymajcie ...
moj maz juz rozgadal o ciazy nawet dyrowi a ten od razu mnie wyganial na l4 kochany bo wiedzial co przeszlismy w tamtym roku![]()
kochana to niestety @ pewnie sie zbliza :-(czesc dziewczyny wrocilam po dlugim spacerze noi poszlam siku a tu na papierze duzo sluzu i to leciutenko leciutenko brazowy co to ?jutro mam miec@ boze nie mowcie ze to na okres? ktora tak miala a jest w ciazy?
jak jej jeszcze niema to czekamy moze juz niepszyjdzie@ się jeszcze nie rozkręciła. Ale pewnie jutro przylezie. Trudno. W cuda już nie wierzę.
Miss,mam. Ponoć.A wszelkie badania będziemy robić,jeśli do lipca - sierpnia się nie uda. Tak jestem z lekarzem i G. umówiona.
Zmykam się ogarnąć,bo niedługo Zuzia idzie spać,gdyż jest wypompowana. A G. mnie zaprosił na randkę do miasta.
Miłego wieczorku!
oj oj oj.......ja mma jakies okropnie zle przeczucie![]()

piekne buciki ile za nie dalas?pewnie troche? tak myslisz ze to na@ dzisiaj strasznie duzo naspacerowalam sie!bylam w lazience noi teraz nic tylko sluz bialy nie wiem co to ma znaczyc cyce przeciesz bola mnie juz dobre 2 i pol tygodnia nigdy tak mnie nie bolaly,ja juz sama nie wiem co to ma znaczyc ,hiih dobry jestale fajnie ze z humorem a nie zze stresem do tego pochodzicie
to testujemy razem :-)
ja tez dzis kupilam nowe maz mnie wygnal ze mam isc sobie kupic nowe buty wkleje na koncu posta fotki
dzieki fluidki przechwycone i dzieki za kciuki w grze jak narazie czekam na gitare az dojdzie poczta :-)
no i widzisz ty o sobie i dzidzi niemyslisz to maz za ciebie pomyslal i sie o wolne zatroszczyl :-) to teraz odpoczywaj
kochana to niestety @ pewnie sie zbliza :-(
jak jej jeszcze niema to czekamy moze juz niepszyjdzie
oj oj oj.......
a to moje nowe butki :-) mam duuuza noge a w nich wyglada zgrabnie :-)
![]()
dalam za nie 40 zlpiekne buciki ile za nie dalas?pewnie troche? tak myslisz ze to na@ dzisiaj strasznie duzo naspacerowalam sie!bylam w lazience noi teraz nic tylko sluz bialy nie wiem co to ma znaczyc cyce przeciesz bola mnie juz dobre 2 i pol tygodnia nigdy tak mnie nie bolaly,ja juz sama nie wiem co to ma znaczyc ,
a co do sluzu to niewiem najlepiej zrob testa jutro w dniu spodziewanej @ powinien byc wiarygodnya jestes przepraszam cos mi sie nie laduje dobrze strona,no testowac chcialam 20 poco mam testowac jutro jak przyjdzie czuje to!!!dalam za nie 40 zla co do sluzu to niewiem najlepiej zrob testa jutro w dniu spodziewanej @ powinien byc wiarygodny