reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jak mam wziac urlop ... mam urlop za 4 dni bo na slub przeciez to jak wezme jak nie ma kto pracowac... musze poczekac jak jutro beta bedzi eladna to mi maz przywiezie gdzies o 16 zaswiadczenie z ejestemw ciazy i kurde moz epusci mnie wczensiej do domu pinda jedna moja kierowniczka jest dziwna... :(

w pracy sie nie poloze bo w pracy jestem :(
oj bidulko tulam ...
a wzoraj mi nie dal zaswiadczenia ze w ciazy jestem bo nie bylo jeszcze pecherzyka widac i musze miec potw bety ze normalnie przyrasta... moglam mu dac ta z piatku i z poniedzialku a nie tylko z poniedzialku... wogole to chyba jak nie widzijeszcze to i tak nie da zaswiadczenia a i jak juz widzi zarodek to dopiero daje karte ciazy wczesniej nie ... a ja juz bym tak chciala ja miec bardzuiej bym wierzyla z ejest fasolek ...
wiem że sie fajnie mówi ale jestemz Tobą i trzymam kciuki :)

kochana u mnie 24 dc owulka była gdzies piatek/sobota (nie potwierdzona oczywiscie monitoringiem a testami owulacyjnymi tymi svensonkowymi) a od wczoraj mam takie bóle podbrzusza ze zwariowac mozna :-( oczywiscie od razu wylalam sobie kubel zimnej wody i teraz cierpliwie czekam na rozwoj wypadków hihih nospą się obżerając
śmiałam się wczoraj do mojego W. że jestem w ciązu znowu on na to żebym tak tych dzieci nie produkowała bo on niedługo na 4 etety bedzie pracował ;-)
hiih dobry jest :) ale fajnie ze z humorem a nie zze stresem do tego pochodzicie
no właśnie nie do końca ;p bo luteine zaczelam brac od poniedziałku po owulce więc 10 dni i z moich obliczeń wynika ze @ powinna przyjsc 25 kwietnia ale oczywiscie nie przyjdzie bo przeciez ja juz jestem w ciazy ;p behehe
to testujemy razem :-)
poka buty pochwal się ;p
ja tez dzis kupilam nowe maz mnie wygnal ze mam isc sobie kupic nowe buty wkleje na koncu posta fotki
to ja przesylam siusiakowe fluigki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aczkolwiek nie wiem jak się sprawdzą, bo my celowaliśmy w dziewczynkę :sorry::-D

Zabciu będę Ci kibicowała w tej nauce gry na gitarze.i mam nadzieję że tak Cię to wciągnie,że szybciutko zajdziesz w ciążę:tak:

Myszko moj maż ma chyba świnke :eek: i jestem ciekawa czy można sie tym zarazić jak się jest w ciąży bo już kiedyś miałam.
dzieki fluidki przechwycone i dzieki za kciuki w grze jak narazie czekam na gitare az dojdzie poczta :-)
moim zdaniem ten drugi lepszy w ogole miala mci pisac z etamten ma strasznie cieniutkie nozki wiec lepiej zeby cos z grubszymi bylo a iten posluzy na dluzej bo i pewnie jest na wiecej kg wytrzymaly :)

dziekuej za kciuki kochane trzymajcie trzymajcie ...

moj maz juz rozgadal o ciazy nawet dyrowi a ten od razu mnie wyganial na l4 kochany bo wiedzial co przeszlismy w tamtym roku :(
no i widzisz ty o sobie i dzidzi niemyslisz to maz za ciebie pomyslal i sie o wolne zatroszczyl :-) to teraz odpoczywaj
czesc dziewczyny wrocilam po dlugim spacerze noi poszlam siku a tu na papierze duzo sluzu i to leciutenko leciutenko brazowy co to ?jutro mam miec@ boze nie mowcie ze to na okres? ktora tak miala a jest w ciazy?
kochana to niestety @ pewnie sie zbliza :-(
@ się jeszcze nie rozkręciła. Ale pewnie jutro przylezie. Trudno. W cuda już nie wierzę. :no:

Miss,mam. Ponoć. :sorry2: A wszelkie badania będziemy robić,jeśli do lipca - sierpnia się nie uda. Tak jestem z lekarzem i G. umówiona. :tak:

Zmykam się ogarnąć,bo niedługo Zuzia idzie spać,gdyż jest wypompowana. A G. mnie zaprosił na randkę do miasta. :tak:

Miłego wieczorku!
jak jej jeszcze niema to czekamy moze juz niepszyjdzie
ja mma jakies okropnie zle przeczucie :(
oj oj oj.......

a to moje nowe butki :-) mam duuuza noge a w nich wyglada zgrabnie :-)

hiih dobry jest :) ale fajnie ze z humorem a nie zze stresem do tego pochodzicie

to testujemy razem :-)

ja tez dzis kupilam nowe maz mnie wygnal ze mam isc sobie kupic nowe buty wkleje na koncu posta fotki

dzieki fluidki przechwycone i dzieki za kciuki w grze jak narazie czekam na gitare az dojdzie poczta :-)

no i widzisz ty o sobie i dzidzi niemyslisz to maz za ciebie pomyslal i sie o wolne zatroszczyl :-) to teraz odpoczywaj

kochana to niestety @ pewnie sie zbliza :-(

jak jej jeszcze niema to czekamy moze juz niepszyjdzie

oj oj oj.......

a to moje nowe butki :-) mam duuuza noge a w nich wyglada zgrabnie :-)

piekne buciki ile za nie dalas?pewnie troche? tak myslisz ze to na@ dzisiaj strasznie duzo naspacerowalam sie!bylam w lazience noi teraz nic tylko sluz bialy nie wiem co to ma znaczyc cyce przeciesz bola mnie juz dobre 2 i pol tygodnia nigdy tak mnie nie bolaly,ja juz sama nie wiem co to ma znaczyc ,

piekne buciki ile za nie dalas?pewnie troche? tak myslisz ze to na@ dzisiaj strasznie duzo naspacerowalam sie!bylam w lazience noi teraz nic tylko sluz bialy nie wiem co to ma znaczyc cyce przeciesz bola mnie juz dobre 2 i pol tygodnia nigdy tak mnie nie bolaly,ja juz sama nie wiem co to ma znaczyc ,
dalam za nie 40 zl :-D a co do sluzu to niewiem najlepiej zrob testa jutro w dniu spodziewanej @ powinien byc wiarygodny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry