reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a jestes przepraszam cos mi sie nie laduje dobrze strona,no testowac chcialam 20 poco mam testowac jutro jak przyjdzie czuje to!!!
naprawde nie jest latwo tak zajsc ,jestem w dolku
no ja bylam pewna ze zaciaze w 1 cyklu po odstawieniu tabsow bo przeciez niby wystarczy zapomniec 1 zeby wpasc a ja odstawila i dupa juz 4 miesiac sie staramy ciekawe w ktorym wkoncu sie uda coraz czesciej mysle ze po jaka cholere ja bralam te tabsy skoro kochamy sie bardzo czesto a i tak niezaciazam bez tabsow...

no ja bylam pewna ze zaciaze w 1 cyklu po odstawieniu tabsow bo przeciez niby wystarczy zapomniec 1 zeby wpasc a ja odstawila i dupa juz 4 miesiac sie staramy ciekawe w ktorym wkoncu sie uda coraz czesciej mysle ze po jaka cholere ja bralam te tabsy skoro kochamy sie bardzo czesto a i tak niezaciazam bez tabsow...
wiesz co ja tak mysle ile dziewczyn mialo wpatke co nie bardzo im to pasi a my biedne staraczki dalej nic niesprawiedliwe!!!!

no i znow zostane sama ale niedlugo tez pojde spac zaraz ide ziolka zalac :-) w tym cyklu pije mieszanke nr 3 do konca cyklu :-) niewiem czy to cos da ale nawet niewiem kiedy ta owu wiec niewiedzialabym kiedy je odstawic a niektore panie ponoc pija caly cykl
ja prawde mowiac nic nie pije ani biore bo myslalam ze nie bedzie mi to potrzebne no ale chyba sie myle i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!zobaczymy do 3 razy sztuka!!!jak za 3 razem nic to cos wymysle. ja juz lece do jutra mam nadzieje ze nie @ przyjdzie pa

ja prawde mowiac nic nie pije ani biore bo myslalam ze nie bedzie mi to potrzebne no ale chyba sie myle i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!zobaczymy do 3 razy sztuka!!!jak za 3 razem nic to cos wymysle. ja juz lece do jutra mam nadzieje ze nie @ przyjdzie pa
mnie tez denerwoja te wpadki no moja 1 ciaza byla wpadka ale ile dziewczyn niechce a zaciaza i mowi ze ich caly swiat przez ciaze legnie w gruzach a nasz bez ciazy padaw gruzach paranoja

dobranoc kolorowych snow i braku @ zycze :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry