Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki,mam pytanie o Salfazin. Któraś podawała go mężowi? Pomogło coś?
I to jest głównie cynk,tak? Czyli zamiast Salfazinu sam cynk w tabletkach też poprawia pracę plemnioszków?
Może to głupie pytanie,ale ja serio nie mam o tym pojęcia.![]()
hej kochane ... znow pol nocy mialam zglowydzisiaj moj gin jest na ip do poludnia wiec zaraz bede dzwonila do niego ze go odwiedze... jak myslicie on jest tam juz od 6 rano jak do poludnia ma ??
lekarz mi powiedzial ze to zgaga moze bycwy tez jak macie zgage to 5 godzin i tak jakby sie mialo kamien w zoladku ?? tak ciezko strasznie ?? bo mi sie nie wydaje zeby to zgaga byla...
pajkaa no wlasnie tylko mnienie piecze tylka taki jakby kamien mi tam ciazyltak uciskal na cos jej to okropne uczucie... az sie boje co to moze byc... i dlaczego tylko w nocy mnei meczy tzn prze dpjsciem spac wtedy najgorzej
ja sie tak boje ze strace dzidzie ze koszmar jakis ... narazie kupilam syrop na zgage i h. mietowa i jak to dzisiaj nie pomoze to ide jutro do lekarza bo umre chyba... o ile dzisiaj sie na ip nie wybiore jak sie powtorzy wszystko...
zobaczcie co zamowilismy rodzicom na podziekowanie
PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW- ŚLUB, WESELE I INNE (986342092) - Aukcje internetowe Allegro
cześć weszłam na chwilkę ale już muszę zmykać bo moi panowie skopują ogródek a ja idę wyeliminować truskawki a zasiać trawę no nie wiem czy dzisiaj zajrzę tutaj, a brzuch boli na @Witam sie sobotnio![]()
no hej kochanacześć weszłam na chwilkę ale już muszę zmykać bo moi panowie skopują ogródek a ja idę wyeliminować truskawki a zasiać trawę no nie wiem czy dzisiaj zajrzę tutaj, a brzuch boli na @
piekne serducho no no masz gust gratulacje to juz tuz tuszpajkaa no wlasnie tylko mnienie piecze tylka taki jakby kamien mi tam ciazyltak uciskal na cos jej to okropne uczucie... az sie boje co to moze byc... i dlaczego tylko w nocy mnei meczy tzn prze dpjsciem spac wtedy najgorzej
ja sie tak boje ze strace dzidzie ze koszmar jakis ... narazie kupilam syrop na zgage i h. mietowa i jak to dzisiaj nie pomoze to ide jutro do lekarza bo umre chyba... o ile dzisiaj sie na ip nie wybiore jak sie powtorzy wszystko...
zobaczcie co zamowilismy rodzicom na podziekowanie
PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW- ŚLUB, WESELE I INNE (986342092) - Aukcje internetowe Allegro