maćku
Moderatorka
Ach te Wasze kciuki:******************************************
Jestem w ciąży...
Wielkie gratki kochana!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem w ciąży...
Wielkie gratki kochana!!!
skarbie ja Wam wszystkim tego życzę z całego serca!!!!!mnie to autentycznie bardzo zaskoczyło.trochę się boję bo ta nerka boli i brałam antybiotyk w tym cyklu
myślicie że duży to będzie miało wpływ? w ogóle głupio się czuję.wiem,że Wam ciężko kochane moje i głupio mi się tak cieszyć:*
Jestem w ciąży...
jeszcze raz bardzo dziękuję kochanawydaje mi się, że nie powinno mieć to dużego wpływu, ale zapytaj lekarza. niech ci nie jest głupio się cieszyć, bo dla nas przynajmniej tyle radości z fasolek dopóki same się nie doczekamy. i musisz się cieszyć. dla dzidziusia i dla nas :-)
bardzo się cieszę i życzę zdrówka i powodzenia. i żeby Julka się również ucieszyła :-)
Witam!!!:-)
Lena GRATULACJE!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
ogromnie Wam dziewczynki dziękuję:*lena gratulacje i witaj w grudniowkach
a ja umierm dzisiaj znow mnie boli wszystko a a ip nie pojde jak mojeg gina nie ma nie dam sie dotknac tym patafianom ****nymchyba jutro pojade do siebie do domu do gina...
przez to wszystko nie wiem czy jest jeszcze moja fasolka czy niea nikt w szpiatlu nie chce i usg zrobic
![]()
spoko loko- zajdziemy. a tymczasem cieszymy się z fasolek naszych towarzyszek :-) i nam to styknie i podbuduje nasze siły
ogromnie Wam dziewczynki dziękuję:*
Missiiss martwię się o Ciebie kochana.jedź do tego gina jutro niech sprawdzi co tam się dzieje.wszystko będzie dobrze, trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&
;-)