reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
skarbie ja Wam wszystkim tego życzę z całego serca!!!!!:) mnie to autentycznie bardzo zaskoczyło.trochę się boję bo ta nerka boli i brałam antybiotyk w tym cyklu:( myślicie że duży to będzie miało wpływ? w ogóle głupio się czuję.wiem,że Wam ciężko kochane moje i głupio mi się tak cieszyć:*

wydaje mi się, że nie powinno mieć to dużego wpływu, ale zapytaj lekarza. niech ci nie jest głupio się cieszyć, bo dla nas przynajmniej tyle radości z fasolek dopóki same się nie doczekamy. i musisz się cieszyć. dla dzidziusia i dla nas :-)

bardzo się cieszę i życzę zdrówka i powodzenia. i żeby Julka się również ucieszyła :-)

lena gratulacje i witaj w grudniowkach :D

a ja umierm dzisiaj znow mnie boli wszystko a a ip nie pojde jak mojeg gina nie ma nie dam sie dotknac tym patafianom ****nym :( chyba jutro pojade do siebie do domu do gina...

przez to wszystko nie wiem czy jest jeszcze moja fasolka czy nie :( a nikt w szpiatlu nie chce i usg zrobic :(

wydaje mi się, że nie powinno mieć to dużego wpływu, ale zapytaj lekarza. niech ci nie jest głupio się cieszyć, bo dla nas przynajmniej tyle radości z fasolek dopóki same się nie doczekamy. i musisz się cieszyć. dla dzidziusia i dla nas :-)

bardzo się cieszę i życzę zdrówka i powodzenia. i żeby Julka się również ucieszyła :-)
jeszcze raz bardzo dziękuję kochana:) Julka mam nadzieję,że się ucieszy chociaż dopóki nie będę miała potwierdzenia od lekarza to nie mówię rodzinie.a głupio mi dlatego bo bardzo bym chciała żebyście i Wy w najbliższym czasie wszystkie zaszły w te upragnione ciąże i były szczęśliwe.zrzyłam się z Wami i jesteście mi bardzo bliskie.Wasze szczęście jest moim szczęściem, Wasze smutki moimi smutkami:)

Witam!!!:-)
Lena GRATULACJE!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

lena gratulacje i witaj w grudniowkach :D

a ja umierm dzisiaj znow mnie boli wszystko a a ip nie pojde jak mojeg gina nie ma nie dam sie dotknac tym patafianom ****nym :( chyba jutro pojade do siebie do domu do gina...

przez to wszystko nie wiem czy jest jeszcze moja fasolka czy nie :( a nikt w szpiatlu nie chce i usg zrobic :(
ogromnie Wam dziewczynki dziękuję:*

Missiiss martwię się o Ciebie kochana.jedź do tego gina jutro niech sprawdzi co tam się dzieje.wszystko będzie dobrze, trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry