reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale co mam napisac :) napisalam wyzej ze ganialam hjak debil szczesliwa :) bo pecholek byl a zapomnialam pozniej zwolnienia wziac :)
a na poczatku to pociag mi sie spoznil i na drugi musialam czekac poltorej godziny :/ jeszcze glupi dworzec przerabiaja we wro agggrrr
ale dalam rad ei zdarzylam i jest piekny pecholek :) narazie niestety serduszka jeszcze nie bylow idac ale to dopieor pocz. 6tc wiec wybaczam ;P mojej fasolince ;)
agutka a ty do dziela :) jak pisalam wyzej tylko mi sie nie wiem nicki popierdzielily nie wiem czemu :eek: no ale poprawilam :) buziaki :*

reklama
Chodziło mi o to jak Miss miała wczoraj przejścia z tymi uciekającymi pociągami :-D
i akurat mój W. był przy mnie i uczestniczył w tym też :-D i stwierdził że my to mamy fiołka jakiegoś...po czym się przyznał ze on też :-D

Kupiłam sobie wczoraj taką sukienkę Sukienka ciążowa

Ale muszę zamówić też taką bo mi będzie bardziej do butów pasowała Sukienka ciążowa bo one są właśnie takie malinowe :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no z pociagami to mialam super jazde i sie nakur***lam jak nie wiem :) ale juz mi przeslzo bo juz musze byc spokojna :)

mycha super ta kiecka kurcze :) ja musze sie przejsc do saloniku ciazowego u nas bo moze akas kiece kupie na poprawiny a jak nie to pojde normalnie w spodniach eleganckich i tunice bo mam taka ciazowa fioletowsa a ze moj brzuch wyglada jakbym byla w 4 miesiacu czy tam 5 nawet to bedzie aurat :)
w ogoel co zauwazylam bow tamtej ciazy juz mopj pepek sie zmienial taki szeroki sie zrobil ale nie ze wychodzil tylko byl szerszy a po porodzie sie tak skurczyl jakby i teraz widze ze znow sie ladnie poszerza :D mam nadzieje ze brzusio szybciej urosnie tym razem :D

hej dziunie :)
ale mnie dawno nie bylo :) za duzo emocji wczoraj :)

mysza slonce ty moje jak sie czujesz?? jakies zachcianki juz sa >??:)u mnie pewnie bedzie chlopak boz now ciagnie na kwasne ina mieso co gorsza bbbrrr :/ :D

baska przytulam mocno... :(

tosia wlasnie jak boli to moze nie oznaczac ze zle :) pamietasz jak ja jeczalam ze mnie boli :D i co ? i mam fasolke :) uszi do gory :)

agutka no to teraz dod ziela :D powodzenia!!!!!!!

nie mam złudzeń w zeszłym cyklu tez mialam takie objawy więc tylko patrzeć jak przylezie :-(

no cóż nowy cykl rozpoczynamy

Te kiecki to i bez ciąży fajnie wyglądają. U mnie to jest różnie. Jak mam wzdęcia to widać, a jak nie to tak jakby tylko trochę był podgrubiony ;-)
Ale nie marzę o brzuchu gigancie...wystarczy że cycuszki już takie są...więc może nie urośnie tak strasznie.

tosia eeee ty mi sie tu nie rozpedzaj nununu :) jeszcze nie zaczelas przeciez :)

ja mam jeszcze po antosiu domek zostal mi ... dlatego taki wiekszy jest ale antos znow w nim zamieszkal wiec za duzo rozciagac n9ie musi :P w ogole mam nadzieje ze wiecej rozstepow niz teraz mam tto mi nie porobi maluszek jeden moj kochany :)
no ja w ogole przed ciaza kupowalam tuniki w ciazowych bo sa swietne i tluszczyk zakrywaja :) jak przyjade do opola to wam pokaze fote jaki mam brzuszek :P to zobaczycie ze wygladam jak w 4 miesiacu :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w oogole jade w srode do gina i jak bedzie wsio ok to bede sie upierala na szew gdzies w 18tc albo i wczesniej a nie w 20tc bo sie bede bala :( co im zalezy wczesniej mnie zaszyc ... przynajmniejbede pewniejsza i spokojniejsza.

tosia jak ja bym chciala zeby los ci splatal figla i milo cie zaskoczyl :D poki nie ma @ jeszcze nic straconego moze mnie poslucha :)

Tosiu nie myśl na razie o tym...czekaj! Kiedys przecież te objawy muszą się potwierdzić. Z mojego doświadczenia wiem że objawy na @ i na ciążę są praktycznie takie same.

reklama
w oogole jade w srode do gina i jak bedzie wsio ok to bede sie upierala na szew gdzies w 18tc albo i wczesniej a nie w 20tc bo sie bede bala :( co im zalezy wczesniej mnie zaszyc ... przynajmniejbede pewniejsza i spokojniejsza.

tosia jak ja bym chciala zeby los ci splatal figla i milo cie zaskoczyl :D poki nie ma @ jeszcze nic straconego moze mnie poslucha :)

ja też bym tak chciała ale co zrobić nie mam na to wpływu niestety i musze się zaopatrzyć w zapas pieluch ;-) babskich

Idę w maju do nowego lekarza, moja kumpela 2 lata sie starała o dzidzie poszła do tej lekarki dostala jakąś pyle i zaszła ;p zapytałam się jej czy M. brał udział w poczęciu czy tylko wystarczy tabsa łyknąć ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry