Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tosia a Twój W. był zbadać nasonka ?
Bo pamiętam że kiedyś pisałaś że powiedział że pójdzie.
Witam Was kochane...
Potrzebuję Waszej pomocy.jestem przerażona i cała się trzęsę.Zrobiłam rano drugi test, innej firmy.i wyszły 2 kreski ale ta druga jest jaśniejsza od tej z poprzedniego testu z niedzieli.od razu to zauważyłam, bo pamiętam.wiem,że Wy pisałyście że im później robi się test, tym bardziej 2 kreska ciemnieje.nie wiem, co mam myśleć, boję się bardzo....czy to ma jakieś znaczenie?jutro idę na betę ale zwariuje chyba zaraz.no i dzisiaj to był pierwszy ranny mocz więc powinna być ciemniejsza chyba...![]()
no nie mogę niestety bo nie mam z kim małej zostawićhahaha az mis ie przypomnialo jak sie "jklocilam " z mysza zbo ona ciagle swoje okres idzie... itd a ja ze to fasol i nie wierzyla mi dopoki nie zrobila testa
lena kup drugi i powtorz ... kij ze nie z porannego moczu nie pij ze 4 odzinki i powtorz... i jutro na bete czzekaj ladnie. a dzisiaj nei mozesz isc juz na bete ??
hahaha az mis ie przypomnialo jak sie "jklocilam " z mysza zbo ona ciagle swoje okres idzie... itd a ja ze to fasol i nie wierzyla mi dopoki nie zrobila testa![]()